Diabetesklinikka Pihlajalinna Dextrassa

iStock-527884296
Helsingissä Pihlajalinna Dextrassa toimii diabetekseen erikoistunut asiantuntijatiimi. Diabetesklinikan tiimiin kuuluu erikoislääkäreitä, diabeteshoitajia, fysioterapeutteja, jalkojenhoitajia, ravitsemusterapeutteja, hammaslääkäreitä ja suuhygienistejä. Lisäksi saatavilla on muiden asiantuntijoiden palveluita.

Klinikalla voidaan tehdä useimmat diabeteksen toteamisessa ja hoidon seurannassa tarvittavat tutkimukset. Hoitosuhteen alussa laaditaan hoitosuunnitelma, jota täydennetään myöhemmin oman elämäntilanteen mukaan. Käyntien määrä ja tiheys Diabetesklinikalla vaihtelee yksilöllisesti. Tapaamiskertoja voi olla 1–12 kuukauden välein. Joskus puhelinkeskustelukin riittää.

Diabetesklinikalle voi tulla hakemaan apua myös diabeteksen ehkäisemiseen. Diabeteshoitajat diabeteshoitajaan tekevät diabeteksen riskitestejä ja heiltä saa henkilökohtaista ohjausta.

Lue lisää diabeteksen hoidosta

Diabetesklinikka sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevassa Pihlajalinna Dextrassa. Ajan voi varata puhelimitse 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta suoraan Mari Yrjölälle.

Diabeteshoitajan vastaanotto

DIABETESKLINIKAN PALVELUPAKETIT

Tunnistatko aikuisiän diabeteksen oireet?
Aloituspaketti 148 €

(Hinta sisältää diabeteshoitajan vastaanottokäynnin sekä laboratoriokokeita:
pitkäaikaissokeri, paastosokeri, kolesterolimittaukset, munuaistentoimintakoe, maksasoluvaurion seulontatutkimus)

Onko diabeteksen hoidossa sokeritasapaino kunnossa?
Palvelupaketti 430 €

(Hinta sisältää diabeteshoitajan esitutkimuksen, Freestyle Libre -sensoroinnin 1 kk ajaksi, sensorin asennuksen ja käyttöopastuksen sekä lääkärin vastaanoton.)

Sokeritasapainon hallinnan perustana on verensokerin omaseuranta. Ilman riittäviä mittauksia, diabeteksen hoitotasapainoa ei voida arvioida, eikä hoitoa muokata asianmukaisesti. Sensoroiva verensokerimittari FreeStyle Libre toimii diabeetikon apuna omahoidossa. Jatkuvasta seurannasta on hyötyä diabeteksen hoidon tasapainottamisessa.