Pihlajalinna tarjoaa monipuolisen valikoiman ihon hoitoja, esteettisiä toimenpiteitä ja plastiikkakirurgisia leikkauksia.

Ihon esteettisiä hoitoja ovat esimerkiksi ihon kemialliset kuorinnat, mesoterapia, laserhoidot, joiden avulla voidaan tehokkaasti ja monipuolisesti hoitaa erilaisia ihon ikääntymismuutoksia, häivyttää pigmenttihäiriöitä ja punaisia ihomuutoksia. Esteettisiin toimenpiteisiin kuuluvat pistoshoidot, hiustensiirto ja kasvojen kohotus ilman leikkausta. Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa on kattava tarjonta ihon esteettisiä hoitoja ja ihon laserhoitoja.

Kokeneet plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit tekevät paikallispuudutuksessa toimenpiteitä kuten ihomuutosten ja luomien poistoja, arpikorjauksia, silmäluomileikkauksia sekä täyteaine- ja botuliinihoitoja. Plastiikkakirurgisia pientoimenpiteitä tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa, Joensuussa Pihlajalinna Itessä sekä Pihlajalinna Jyväskylässä.

Plastiikkakirurgisten leikkausten palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa ja Pihlajalinna Itessä Joensuussa. Lue lisää erilaisista leikkausvaihtoehdoista.