Ulkonäkö vaikuttaa vahvasti sisäiseen hyvinvointiin. Me tarjoamme laajan valikoiman esteettisiä hoitoja, joiden avulla hyvä olo saadaan pintaa syvemälle.

Hyvinvointi lähtee siitä, että viihtyy omissa nahoissaan. Iän tuomat muutokset, onnettomuudet, sairaudet, laihtuminen ja raskaudet voivat aiheuttaa sen, ettei oma keho tunnukaan enää omalta.

Ihonhoidot. Kasvo- ja laserhoitojen avulla voidaan tehokkaasti hoitaa ihon ikääntymis- ja värimuutoksia sekä häivyttää pigmenttihäiriöitä. Laserin avulla häivytetään ja poistetaan turvallisesti arpia, aknearpia, pintaverisuonia, luomia, syyliä, känsiä sekä liikakarvoitusta.

Esteettiset toimenpiteet. Täyteaine-, botuliinihoidot, hiustensiirto ja kasvojen kohotus ilman leikkausta ovat ulkonäköä kevyesti mutta tehokkaasti muokkaavia esteettisiä toimenpiteitä. Täyteläisemmät huulet, juonteiden häivyttäminen ja ilmeryppyjen poisto onnistuvat nopeasti ja turvallisesti.

Plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet. Paikallispuudutuksessa tehtäviä toimenpiteitä ovat mm. ihomuutosten ja luomien poistot, arpikorjaukset sekä silmäluomileikkaukset. Ammattilaistemme varmoissa käsissä korjaantuvat niin onnettomuuksien, sairauksien kuin ikääntymisen tuomat muutokset.

Plastiikkakirurgiset leikkaukset. Leikkaushoito tehdään tarkasti suunnitellen: Pihlajalinnan asiantuntijatiimin laatima hoitosuunnitelma on aina yksilöllinen. Sairaalan pätevät ammattilaiset ja viimeisin teknologia varmistavat lopputuloksen.

Helsinki, Pihlajalinna Laser Tilkka: kaikki hoidot, erityisesti laser-hoidot.
Helsingin keskusta, Stockmann: Esteettiset toimenpiteet ja Hammashoito.
Joensuu, Pihlajalinna Ite: Esteettiset toimenpiteet, Plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja plastiikkakirurgiset leikkaukset sekä Suonikohjuhoidot.
Jyväskylä, Pihlajalinna: Esteettiset toimenpiteet ja Plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet.
Kuopio, Pihlajalinna Ite: Esteettiset toimenpiteet, Plastiikkakirurgiset pientoimenpiteet ja plastiikkakirurgiset leikkaukset sekä Suonikohjuhoidot.

HERÄSIKÖ PALJON KYSYMYKSIÄ? VARAA AIKA ILMAISEEN LASERHOITAJAN KONSULTAATIO