Esteettinen kirurgia

Plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen.

Kasvojen ikääntymismuutoksia voidaan hoitaa ihon esteettisten hoitojen ja laserhionnan lisäksi perinteisellä kasvojen kohotusleikkauksella tai kasvojen rasvansiirrolla.

Rinnat voivat jäädä kasvuiässä kehittymättä tai olla niin suuret, että ne aiheuttavat ongelmia. Raskaus, imetys ja painonpudotus vaikuttavat rintoihin toisinaan niin, että ne veltostuvat huomattavasti. Erilaisilla rintojen leikkauksilla voidaan kohottaa, suurentaa ja pienentää rintoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vartalon muotoihin vaikuttaa ihon alla oleva rasvakerros. Toisinaan rasvaa kertyy paikkoihin, joista sitä on vaikea saada pois laihduttamalla. Rasvaa on mahdollista poistaa käyttämällä rasvaimua. Meillä käytetään WAL-menetelmää (water assisted liposuction), joka on huomattavasti perinteistä rasvaimua turvallisempi ja tehokkaampi. Rasvansiirron avulla voidaan vartalolta halutusta kohtaa poistettu ja talteen kerätty rasva, siirtää muualle vartaloon, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Ylipaino voi jättää reisiin ja olkavarsiin löysää ihoa, vaikka laihduttaminen olisi onnistunut. Muotoilun avulla voidaan poistaa löysää kudosta ja ihoa. Vatsanmuotoiluleikkauksella on mahdollista korjata niin sanottua pömppövatsaa, joka voi johtua raskauksista tai ylipainosta.

Omista toiveista ja hoitomahdollisuuksista voi käydä keskustelemassa meillä asiantuntijoidemme kanssa. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa, Pihlajalinna Itessä Joensuussa ja Kuopiossa.

Lue lisää plastiikkakirurgiasta Pihlajalinnassa:

Kasvojen kohotus (facelift)
Nenäleikkaus
Kasvojen rasvansiirto
Hörökorvaleikkaus
Rintojen suurennus implanteilla
Rintojen suurennus rasvansiirrolla
Rintojen kohottaminen
Rintojen pienennys
Vartalon rasvaimu
Vatsan muotoilu
Reisien ja olkavarsien muotoilu
Lymfaterapia