Hiustensiirto ja hiuspohjan hoidot

Hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen vaikuttavat monet syyt. Syyllisten jonosta voi löytyä niin perintötekijöitä, sairauksia, onnettomuuksia, stressiä kuin hormonien aiheuttamia muutoksia.

Hiustensiirron avulla hiukset saadaan kasvamaan pysyvästi ja tasaisesti. Meillä Pihlajalinnassa yli 95 prosenttia hiustensiirroista johtaa hiustenkasvun alkamiseen. Tarjoamme myös hiuspohjan hoitoja.

Hiustensiirtoihin erikoistuneiden sairaanhoitajiemme vastaanotolle voi varata maksuttoman konsultaatioajan. Vastaanotolla selviää, sopiiko hiustensiirto itselle, millainen toimenpide on, kuinka paljon hiuksia tarvitsee siirtää ja mikä on toimenpiteen kustannusarvio.

Jos kaljuuntunut alue on pieni, voi jo yksi toimenpidekerta korjata tilanteen. Laajojen alueiden hoito saattaa vaatia kahdesta kolmeen hoitokertaan. Käytämme hiustensiirroissa Follicular unit micrograft -tekniikkaa, jolla saavutetaan luonnollisin ja paras lopputulos. Yhdessä siirteessä on 1-5 hiusta. Ennen toimenpidettä tehtävän suunnittelun jälkeen siirteet istutetaan yksitellen käsityönä sovituille paikoilleen. Hiustensiirto tapahtuu paikallispuudutuksessa ja se tehdään FUE-tekniikalla. Lisäksi teemme hiustensiirtoja strip-tekniikalla. Toimenpide on kivuton, ja siirron jälkeen pääsee kotiin saman päivän kuluessa.

Toimenpiteestä toipuminen on nopeaa. Strip-tekniikalla tehtyä leikkausta seuraavina päivinä voi niskan alueella olla kipua, joka hoidetaan kipulääkkein. Kasvojen alueella voi esiintyä turvotusta muutaman päivän ajan toimenpiteen jälkeen, ja siirrealueen ruvet tippuvat pois 1–2 viikon kuluessa. Tämän jälkeen hiussiirre menevät lepotilaan. Lopullinen tulos on nähtävissä 9–12 kuukauden kuluttua.

Pihlajalinnassa on aloitettu uutena menetelmänä kasvutekijähoito (PRP) hiustensiirtojen yhteydessä. Tämän hoidon on todettu aktivoivan hiusten kasvua. Ensimmäinen hoitokerta on kuukautta ennen toimenpidettä, toinen toimenpiteen yhteydessä ja kolmas hoitokerta kaksi kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Pihlajalinna on maamme johtavia toimijoita hiustensiirroissa, ja tiimimme on Suomen kokenein. Suurin osa Suomessa tehtävistä toimenpiteistä on tehty meillä. Olemme tehneet yli 30 000 hiustensiirtoa vuodesta 1978 lähtien. Kaikki hiustensiirrot tehdään yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea.

Valikoimaamme kuuluvat myös hiuspohjaa elvyttävät ja hiustenkasvua tukevat hoidot: PRP-hoito ja kasvutekijämikroneulaus. Hoidot sopivat hiustenlähdön alkuvaiheessa tai päänahan ongelmien hoidossa. Hoidoilla voidaan ennaltaehkäistä parhaassa tapauksessa hiustensiirto. Hoito tehdään sarjahoitona, ja sillä tuetaan myös siirron jälkeen päänahan hyvinvointia.

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.