Radiofrekvenssihoito

estetiikka 1Radiofrekvenssihoito eli RF-hoito on hellävarainen, turvallinen ja kivuton kasvojen laitehoito mutta moniin ongelmiin tehokas hoitomenetelmä. Radiofrekvenssihoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. Menetelmä on hoitovaihtoehtona vaivaton, koska hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Pihlajalinnassa tarjontaamme kuuluu myös kolmivaiheinen radiofrekvenssihoito eli Triniti-hoito, joka korjaa ihon pigmenttiä, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa yhdellä hoitokerralla.

Iän myötä kasvojen ihon kimmoisuus häviää, iho veltostuu ja syntyy juonteita. Radiofrekvenssihoidolla saadaan apua ikääntymismuutoksiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin, kuten couperosaan, laajentuneisiin ihohuokosiin ja ihon sameuteen. Menetelmä soveltuu myös akne- tai venymäarpien hoitoon.

RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena iho ja ihonalaiskudokset vahvistuvat ja kiinteytyvät, minkä seurauksena kasvonpiirteet napakoituvat ja pintarypyt ja juonteet tasoittuvat.Lämpö muun muassa parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.

Pihlajalinnassa tarjoamme kolmivaiheista Triniti-hoitoa, jossa yhdistetään valon eri energiataajuuksia. Hoito parantaa ihon rakenteita ja käynnistää ihon uudistumisprosessin syvemmissä kerroksissa. Trinitiä suositellaan sarjahoitona (3–5 hoitokertaa), jonka jälkeen ylläpitokäyntejä vuodessa kahdesta neljään – tämä toki on hyvin yksilöllistä ja riippuu paljon asiakkaan lähtötilanteesta. Hoitoväleiksi suositellaan sarjahoidon aikana 3–4 viikkoa.

Triniti-hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi varhaisten ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoito on lähes kivutonta. Toipumisaikaa hoitoon ei tarvitse varata, ja meikata voi heti toimenpiteen jälkeen. Triniti-hoitoon voidaan yhdistää myös mikroneulausta ja mesoterapiaa.