Täyteaineet

plastiikka 2
Kun hoitona käytetään täyteaineita, korjataan joko yksittäisiä ryppyjä, arpia ja uurteita tai kokonaisia alueita, kuten huulten ja suun ympäristöä.

Täyteaineilla tasapainotetaan myös kasvojen puolieroja. Pihlajalinnassa käytetään hyaluronihappopohjaisia täyteaineita. Hyaluronihappo on turvallinen, biohajoava ja ihossa luonnostaan esiintyvä kosteuttava aine. Sitä käytetään turvallisuutensa vuoksi maailmalla ylivoimaisesti eniten ihon ikämuutosten ja juonteiden täytehoidoissa. Pinnallisilla hyaluronihappopistoksilla voidaan myös tehokkaasti kosteuttaa ihon pintaa.

Täyteainetta ruiskutetaan ihon alle. Toimenpide on lähes kivuton. Huulia muotoiltaessa lääkäri voi tarvittaessa laittaa puudutuksen. Täyteainehoidon sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdassa. Turvotuksen laskettua hoitotulos on valmis. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia. Hoidon vaikutus kestää keskimäärin 6–9 kuukautta. Täydentävän käsittelyn voi tehdä kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta.