Hiuspohjan hoidot

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen ovat yleisiä ongelmia sekä miehillä että naisilla. Hiustenlähtöä voi ehkäistä ja hiustenkasvua tukea erilaisilla päänahan hoidoilla. Pihlajalinnalla on vuosien kokemus muun muassa hiustenlähdön ja päänahan ongelmien hoidosta.

Pihlajalinnalla on vuosien kokemus muun muassa hiustenlähdön ja päänahan ongelmien hoidosta. Päänahan hoitoja tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa. Voit varata ajan hoitajan ilmaiseen konsultaatioon. Ajanvaraukset ja tiedustelu 010 312 110.

Hiuspohjan hoitomuodot

PRP (platled rich plasma) -hoito

PRP -hoidossa iholle injektoidaan henkilön omaa plasmaa. Plasmasta saadut kasvutekijät ja elimistön omat kantasolut auttavat karvatuppea elpymään sekä lyhentävät hiuksen lepovaihetta eli aikaa, jolloin karvatuppi ei kasvata hiusta lainkaan.

Hiusten ja hiuspohjan maksuttomassa sairaanhoitajan konsultaatiossa selviää, soveltuuko päänahan PRP-hoito sinulle. Hoitoon ei tarvitse valmistautua etukäteen, eikä hoidon jälkeen ole juurikaan rajoitteita. Injektiohoito tuntuu jonkin verran, mutta on nopeasti ohi. Koko hoitoprosessi kestää noin tunnin. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjahoitona, noin kuukauden välein toteutettuna.

Ylläpitohoidot tarpeen mukaan. PRP-hoitoihin voidaan yhdistää mikroneulaus plasmalla tai kasvutekijällä.

Mikroneulaus

Päänahkaa ja hiustenlähtöä voidaan hoitaa myös mikroneulauksella. Mikroneulauksessa vaikuttavaa kasvutekijää imeytetään päänahkaan mikroneulaspään avulla. Neulaus saa lisäksi aikaan biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu hoidetulla alueella.

Mikroneulaus on lähes kivuton ja usein miellyttävä hoito, ja sillä pystytään vaikuttamaan tehokkaasti hiusten kasvuun ja hyvinvointiin. Mikroneulaus tehdään sarjahoitona viikon välein 3−5 kertaa.

Mukaan saa muutaman päivän kotihoitotuotteen.

LED

Punainen valo on tutkimuksissa havaittu erityisen tehokkaaksi keinoksi hidastaa hiustenlähtöä ja tasapainottaa päänahan kokonaishyvinvointia. Led-valohoito perustuu siihen, että se lisää verenkiertoa päänahassa.

Tämä stimuloi aineenvaihduntaa karvatupissa, mikä saa aikaan hiusten kasvun elpymistä ja tehostumista.

Punainen valo tunkeutuu ihoon karvatupen pohjaan stimuloiden soluja,
papillaa ja matriisia, minkä johdosta lepovaihe jää lyhyemmäksi. Led-valolla pyritään vilkastauttamaansolujen toimintaa yhdessä PRP-hoidon ja/tai mikroneulauksen kanssa – hoidot tukevat toinen toisiaan.