IPL-valoimpulssihoito

IPL -valoimpulssihoidolla pystytään korjaamaan ihon pigmenttivaurioita, vähentämään punoitusta, tasoittamaan pinnallisia juonteita sekä kiinteyttämään ihoa.

IPL-hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi varhaisten ikääntymisen merkkien korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn, sekä pigmenttihäiriöiden ja couperosan hoitoon. Hoito on lähes kivutonta. Toipumisaikaa hoitoon ei tarvitse varata, ja meikata voi heti toimenpiteen jälkeen.

Iän myötä kasvojen ihon kimmoisuus häviää, iho veltostuu ja syntyy juonteita. Lisäksi monelle ilmaantuu ihoon pigmenttimuutoksia tai punoitusta ja laajentuneita verisuonia. IPL-hoidolla saadaan apua näihin muutoksiin ja lisäksi kirkastettua ihoa.

IPL-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena iho vahvistuu ja kiinteytyy, minkä seurauksena pintarypyt ja juonteet tasoittuvat. Lämpö muun muassa parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.

Jo ensimmäinen hoitokerta vaalentaa pigmenttivaurioita, hävittää punoitusta ja näkyviä verisuonia, sekä napakoittaa ihoa. Sarjahoitoa suositellaan, kun halutaan saada aikaan voimakkaampia ja kestävämpiä muutoksia. Lähtötilanteesta ja odotuksista riippuen suositellaan 1–5 hoitokertaa. Hoitovälit sarjahoidon aikana on 3–4 viikkoa ja ylläpitohoidot 1-2 kertaa vuodessa.

IPL-valoimpulssihoito on hellävarainen, turvallinen ja melko kivuton. IPL - hoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. IPL-hoitoon voidaan yhdistää myös mesoterapia, LED tai radiofrekvenssihoito (kts yst Sublative – hoito).

Ajanvaraus

IPL-valoimpulssihoitoja on saatavilla Helsingissä Pihlajalinna Tavastialla sekä Joensuussa Pihlajalinna Ite Joensuu, Torikatu 25.

Varaa aika esteettiselle hoitajalle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010.

Hinnasto

Tutustu esteettisten hoitojen ja muiden palveluiden hinnastoon.

Esteettisten hoitojen palvelut

Tustustu muihin ihon esteettisten hoitojen palveluihin.