Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoidolla saadaan apua ikääntymismuutoksiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin ihohuokosiin ja ihon sameuteen. Menetelmä soveltuu myös erinomaisesti akne- tai venymäarpien hoitoon.

Radiofrekvenssihoito on turvallinen ja tehokas kasvojen laitehoito moniin ihon ongelmiin. Radiofrekvenssihoito korjaa ihon epätasaisuutta kuten aknearpia, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon syvempiä kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena ihonalaiskudokset vahvistuvat ja kiinteytyvät, minkä seurauksena kasvonpiirteet napakoituvat ja pintarypyt ja juonteet tasoittuvat. Lämpö muun muassa parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.

Hoito parantaa ihon rakenteita ja käynnistää ihon uudistumisprosessin syvemmissä kerroksissa sekä aloittaa voimakkaan pinnallisen uudistumisprosessin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona (3–5 hoitokertaa), jonka jälkeen ylläpitokäyntejä vuodessa on 1-2. Tämä on yksilöllistä ja riippuu paljon lähtötilanteesta. Hoitoväleiksi suositellaan sarjahoidon aikana 3–4 viikkoa.

Hoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. Menetelmä on hoitovaihtoehtona vaivaton, koska hoidon jälkeen toipumisaika on kohtuullinen, noin 3-5 päivää.

Ajanvaraus

Radiofrekvenssihoitoja on saatavilla Helsingissä Pihlajalinna Tavastialla sekä Joensuussa Pihlajalinna Ite Joensuu, Torikatu 25.

Pihlajalinna Tavastialla Sublative –hoito sisältää radiofrekvenssihoidon lisäksi IPL–hoidon, Joensuun Viva-/timanttihoidossa se on vaihtoehtoinen.

Varaa aika esteettiselle hoitajalle verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010.

Hinnasto

Tutustu esteettisten hoitojen ja muiden palveluiden hinnastoon.

Esteettisten hoitojen palvelut

Tustustu muihin ihon esteettisten hoitojen palveluihin.