Radiofrekvenssihoito - Sublative

Radiofrekvenssihoito Sublative on turvallinen ja tehokas kasvojen laitehoito moniin ongelmiin. Hoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. Menetelmä on hoitovaihtoehtona vaivaton, koska hoidon jälkeen toipumisaika on kohtuullinen noin 3-5 päivää. Sublative-hoito korjaa ihon epätasaisuutta kuten aknearpia, pigmenttiä, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Iän myötä kasvojen ihon kimmoisuus häviää, iho veltostuu ja syntyy juonteita. Radiofrekvenssihoidolla saadaan apua ikääntymismuutoksiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin, kuten pigmenttiin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja ihon sameuteen. Menetelmä soveltuu myös erinomaisesti akne- tai venymäarpien hoitoon.

RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena iho ja ihonalaiskudokset vahvistuvat ja kiinteytyvät, minkä seurauksena kasvonpiirteet napakoituvat ja pintarypyt ja juonteet tasoittuvat. Lämpö muun muassa parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.

Hoito parantaa ihon rakenteita ja käynnistää ihon uudistumisprosessin syvemmissä kerroksissa sekä aloittaa voimakkaan pinnallisen uudistumisprosessin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona (3–5 hoitokertaa), jonka jälkeen ylläpitokäyntejä vuodessa kahdesta neljään – tämä toki on hyvin yksilöllistä ja riippuu paljon asiakkaan lähtötilanteesta. Hoitoväleiksi suositellaan sarjahoidon aikana 3–4 viikkoa.