Radiofrekvenssihoito - Triniti

Pihlajalinnassa tarjontaamme kuuluu kolmivaiheinen radiofrekvenssihoito eli Triniti-hoito. Triniti-hoidossa yhdistetään radiofrekvenssiä ja valoimpulssia. Hoito on hellävarainen, turvallinen ja kivuton kasvojen laitehoito mutta moniin ongelmiin tehokas hoitomenetelmä. Triniti-hoito sopii kaikenikäisille ihotyypistä riippumatta. Menetelmä on hoitovaihtoehtona vaivaton, koska hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Triniti-hoito korjaa ihon pigmenttiä, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Iän myötä kasvojen ihon kimmoisuus häviää, iho veltostuu ja syntyy juonteita. Radiofrekvenssihoidolla saadaan apua ikääntymismuutoksiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin, kuten couperosaan, pigmenttihäiriöön ja ihon sameuteen.

RF-laitteen hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia ja tuotettu lämpövaikutus kutistaa kollageenia ja stimuloi uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tuloksena iho ja ihonalaiskudokset vahvistuvat ja kiinteytyvät, minkä seurauksena kasvonpiirteet napakoituvat ja pintarypyt ja juonteet tasoittuvat. Lämpö muun muassa parantaa hoitoalueen verenkiertoa, jonka tuloksena iho on jälleen heleä ja terveen värinen.

Kolmivaiheisessa Triniti-hoidossa yhdistetään valon eri energiataajuuksia. Jo ensimmäinen hoitokerta parantaa ihon rakenteita ja käynnistää ihon uudistumisprosessin syvemmissä kerroksissa. Hoidon jälkeen ihon pinta hilseilee kevyesti, joka parantaa ihon värivirheitä ja epätasaisuutta. Kun halutaan saada aikaan voimakkaampia muutoksia Triniti-hoitoa voidaan tehdä sarjahoitona. Asiakkaan lähtötilanteesta ja odotuksista riippuen suositellaan 3–5 hoitokertaa. Hoitovälit sarjahoidon aikana 3–4 viikkoa.

Triniti-hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi varhaisten ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hoito on lähes kivutonta. Toipumisaikaa hoitoon ei tarvitse varata, ja meikata voi heti toimenpiteen jälkeen. Triniti-hoitoon voidaan yhdistää myös mikroneulausta ja mesoterapiaa.

Ennen ja jälkeen kuvia Triniti-hoidosta
Triniti kuva1
Triniti kuva2