Alaluomileikkaus

Alaluomiin muodostuneita tummia silmänalusia ja silmäpusseja voidaan hoitaa veitsellä, laserilla tai erilaisilla hiontamenetelmillä. Asiakkaan kokonaistilanne arvioidaan vastaanottokäynnillä. Alaluomileikkaus suunnitellaan yksilöllisesti.

Pohditko alaluomileikkausta? Tervetuloa keskustelemaan toimenpiteestä ja omista toiveista Pihlajalinnan asiantuntijan kanssa. Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Tummien silmänalusten hoito

Toisinaan ainoastaan alaluomen ihon pinnallinen käsittely joko radiofrekvenssillä tai kemiallisella kuorinnalla on riittävä hoito. Tummia varjostumia häivytetään hyvin pienillä rasvansiirteillä. Väliaikaisen avun voi valikoiduissa tapauksissa saada täyteainehoitojen avulla. Väsyneen näköisten alaluomien hoitamisella on huomattava vaikutus yleisilmeeseen ja ulkonäköön.

Silmäpussien hoito alaluomileikkauksella

Alaluomileikkauksessa poistetaan varovaisesti löystynyttä ihoa ja lihasta sekä tasoitetaan silmäpussin sisällä olevaa rasvaa. Alaluomileikkauksessa avaus tulee ripsirajan alapuolelle hyvin lähelle ripsiä niin, että siitä syntyvä arpi ei erotu tai näy. Viiltoa jatketaan tarvittaessa hieman ripsirajan sivulta ohimon suuntaan luonnolliseen ilmeryppyyn. Toinen vaihtoehto on leikata alaluomen sisäpinnan kautta, mutta tämä tekniikka soveltuu vain valikoiduissa tapauksissa.

Leikkausarpi ripsirajan kohdalla on yleensä näkymätön muutaman viikon kuluttua toimenpiteestä. Alaluomileikkauksessa poistetaan rasvaa rasvataskuista, jotka ympäröivät silmää. Tästä rasvasta voidaan myös tehdä rasvakieleke, jolla vähennetään tai poistetaan kyyneluraa. Löysää ihoa poistetaan hallitusti. Alaluomileikkauksella ei saada ilmeryppyjä kokonaan pois.

Silmäluomileikkaukset tehdään useimmiten paikallispuudutuksessa. Jos asiakas haluaa, leikkaus voidaan tehdä nukutuksessa tai jonkin muun nukutustoimenpiteen yhteydessä. Asiakas pääsee kotiin muutaman tunnin tarkkailun jälkeen.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Lue myös