FirstBeat-hyvinvointianalyysi

145 €

Firstbeat-analyysilla voit selvittää, palaudutko ja lepäätkö riittävästi. Opit myös, mikä helpottaa arjessasi jaksamista. Sisältää analyysin, yksilöllisen palautteen ja jatkosuunnitelman. Norm. 199 €

Firstbeat-menetelmällä saadaan kerättyä tietoa kehon kuormittumisesta ja palautumisesta työssä, levossa ja vapaa-ajalla. Ympärivuorokautiseen sykeanalyysiin perustuva menetelmä kertoo elintapoihin ja elämänhallintaan liittyviä riskeistä. Mittaus kestää kolme vuorokautta, ja see tehdään rintakehän ympärille kiinnitettävän laiteen avulla.

Tulokset käydään läpi Pihlajalinnassa fysioterapian ammattilaisen kanssa puhelimitse. Hänellä on laaja-alainen näkemys ihmisen terveyteen. Jos analyysissa käy ilmi esimerkiksi opastuksen tai tarkempien tutkimusten tarve, ne onnistuvat helposti Pihlajalinnassa.

Tilausohjeet
Tilaa Firstbeat-hyvinvointianalyysi asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Palvelemme joka päivä kello 6–22. Saat tilauksen yhteydessä mittauslaitetta koskevat ohjeet. Soittoaika analyysin purkuun varataan noin kolmen viikon päähän. Analyysin purkaminen kestää 30 minuuttia.

Firstbeat-asiantuntijamme:
Anitta Järvenpää
Nina Leminen
Anu Seppälä

Tarjous on voimassa 30.11.2018 asti Kauan eläköön elämä -ohjelmaan liittyneille. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.