Pihlajalinnaan kuuluvalla Dextra lapsettomuusklinikalla työskentelevät alan johtavat ja tunnustetut asiantuntijat, joilla on käytössään viimeisin teknologia ja tietämys. Lääkäreiden lisäksi tarjolla on muun henkilökunnan apu ja asiantuntemus tutkimusten ja hoitojen sekä raskauden ajan. Saat yksilöllistä hoitoa aina tutkimuksista odotusajan seurantaan saakka.

Edistyneimmät menetelmät hedelmöityshoitoihin

Dextra lapsettomuusklinikka antaa hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville, myös naispareille sekä itsellisille naisille säädösten ja asetusten mukaisesti.

Dextra lapsettomuusklinikalla työskentelee seitsemän lapsettomuushoitoihin erikoistunutta naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriä. Sinulle nimetään oma lääkäri, joka huolehtii siitä, että tutkimukset ja hoidot toteutetaan yksilöllisesti toiveesi ja odotuksesi huomioon ottaen sekä mahdollisimman nopeasti.

Pyrimme välttämään turhia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä, joten analysoimme asiakkaan tilanteen tarkasti. Monille soveltuvat ensihoidoksi kevyet hoitovaihtoehdot, kuten ovulaation induktio ja inseminaatiohoito.

Tietyissä tilanteissa on viisainta valita heti koeputkihedelmöityshoito eli IVF. Dextra lapsettomuusklinikka on uranuurtaja kevyemmän IVF-hoidon eli antagonistihoidon kehittäjänä ja toteuttajana Suomessa. Antagonistihoidon etuja ovat hoidon lyhyt kesto, joustavuus, yksilöllinen toteutus, turvallisuus ja hyvät hoitotulokset.

Lue lisää hedelmöityshoidoista Dextra lapsettomuusklinikan omilta verkkosivuilta.

Perinnöllisyysneuvonta ja geneettiset tutkimukset

Dextra lapsettomuusklinikka tarjoaa perinnöllisyysneuvontaa, ja klinikalla tehdään huipputason geenitutkimusta. Palveluihimme kuuluvat mm. perinnöllisyysneuvonta, kromosomitutkimukset ja alkiodiagnostiikka.

Ensimmäisenä alalla Dextra lapsettomuusklinikka tarjoaa asiakkailleen laajan suomalaisen tautiperinnön kantajatutkimuksen: FinnScreen-geenitutkimuksen avulla sinä ja parisi voitte kartoittaa kantajuutenne jo ennen raskauden tai lapsettomuushoitojen aloittamista.

Lue lisää perinnöllisyysneuvonnasta ja geenitutkimuksista Dextra lapsettomuusklinikan omilta verkkosivuilta.

Raskauden seuranta

Lapsettomuuden tutkimusten ja hedelmöityshoitojen ohella tarjoamme odottaville äideille raskauden seurantaa moderneilla menetelmillä. Palveluihimme kuuluvat mm. ultraäänitutkimukset sekä NIPT-tutkimus, jolla pystytään toteamaan äidin verinäytteestä turvallisesti ja luotettavasti sikiön kromosomipoikkeavuudet.

Lue lisää odottajan palveluista Dextra lapsettomuusklinikan omilta verkkosivuilta.

Sukusolujen lahjoittajaksi?

Dextra Lapsettomuusklinikan tiloissa on oma spermapankki sekä mahdollisuus munasolujen luovuttamiseen. Etsimme jatkuvasti uusia lahjoittajia.

Lukuiset lasta tavoittelevat parit ja itselliset naiset tarvitsevat lahjoitettuja sukusoluja. Kun luovutat munasoluja tai spermaa, annat elämänkokoisen lahjan!

Lue lisää lahjoittamisesta Dextra lapsettomuusklinikan omilta verkkosivuilta.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Dextra Lapsettomuusklinikka
Saukonpaadenranta 2
00180 Helsinki
ivf@dextra.fi
010 312 106

Puhelinajanvaraus 010 312 106
Maanantai: 7.30-14.00
Tiistai: 7.30-12.00 ja 13.30-14.00
Keskiviikko: 7.30-12.00 ja 13.00-14.00
Torstai: 7.30-14.00
Perjantai: 7.30-14.00