Pihlajalinna Lapsettomuusklinikalla on käytettävissä alan johtavat ja tunnustetut asiantuntijat, viimeisin teknologia ja tietämys. Lääkäreiden lisäksi tarjolla on koko muun henkilökunnan apu ja asiantuntemus tutkimusten ja hoitojen ja myös raskauden ajan.

Tiedustelut ja ajanvaraus: p. 020 331 818 ja 045 7733 9997.

Klinikalla annetaan hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville, myös naispareille sekä itsellisille naisille säädösten ja asetusten mukaisesti.

Klinikalla työskentelee neljä lapsettomuuden hoitoihin erikoistunutta gynekologia ja heidän lisäkseen miesten lapsettomuuteen perehtynyt urologi-andrologi. Sinulle nimetään oma lääkäri, joka huolehtii siitä, että tutkimukset ja hoidot toteutetaan yksilöllisesti toiveesi ja odotuksesi huomioon ottaen. Pyrimme välttämään turhia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä analysoimalla tilanne tarkkaan ja ottamalla huomioon aiemmat tutkimukset ja hoidot. Kevyet hoitovaihtoehdot, kuten ovulaation induktio ja inseminaatiohoito, soveltuvat monille ensihoidoksi. Tietyissä tilanteissa on viisainta valita heti koeputkihedelmöityshoito eli IVF.

Klinikka on uranuurtaja kevyemmän IVF-hoidon eli antagonistihoidon kehittäjänä ja toteuttajana Suomessa. Antagonistihoidon etuja ovat hoidon lyhyt kesto, joustavuus, yksilöllinen toteutus, turvallisuus ja hyvät hoitotulokset.