Joskus odottavan aika on liian pitkä.

Raskausaika kestää keskimäärin yhdeksän kuukautta. Joskus käy niin, että odotusaika on paljon pidempi, jopa vuosien pituinen. Silloin odottavan aika on liian pitkä.

Pihlajalinnassa voimme auttaa selvittämään, mitä syitä pitkän odotusajan taustalla on.

Sukusoluja luovuttamalla sinä voit myös auttaa lyhentämään vanhemmaksi toivovan odotusaikaa.

Lapsettomuusklinikalla työskentelevät alan johtavat ja tunnustetut asiantuntijat, joilla on käytössään viimeisin teknologia ja tietämys. Lääkäreiden lisäksi tarjolla on muun henkilökunnan apu ja asiantuntemus tutkimusten ja hoitojen sekä raskauden ajan.

Lapsettomuuteen liittyvissä asioissa varaathan ensikäyntiin 60 minuutin vastaanottoajan. Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 106.

Lapsettomuusklinikka palvelee

Lapsettomuuslääkärin vastaanotto, yhteistyössä Lapsettomuusklinikan kanssa

Hedelmöityshoidot

Pihlajalinnassa voimme auttaa selvittämään, mitä syitä pitkän odotusajan taustalla on. Lapsettomuusklinikka antaa hedelmöityshoitoja kaikille niitä tarvitseville, myös naispareille sekä itsellisille naisille.

Lapsettomuushoitojen alkututkimuksissa analysoimme tilanteesi ja suunnittelemme hoitosi. Alkututkimuksiin kuuluvat esimerkiksi ultraäänitutkimukset, verikokeet, siemennestenäytteet ja munajohtimien aukiolotutkimus.

Pyrimme välttämään turhia tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä. Jos sinulle on tehty aiempia tutkimuksia, pääset nopeasti ja joudutetusti kaikkiin hoitoihin.

Lue lisää hedelmöityshoidoista

Siemennesteanalyysi

Siemennesteanalyysiin voi hakeutua oman sperman laadun kiinnostaessa milloin vain.

Lue lisää siemennesteanalyysista

Sukusolujen luovutus

Sukusoluja luovuttamalla sinä voit auttaa lyhentämään vanhemmaksi toivovan odotusaikaa. Luovuttamalla spermaa tai munasoluja annat elämänkokoisen lahjan.

Lukuisat lasta tavoittelevat parit ja itselliset naiset tarvitsevat lahjoitettuja sukusoluja. Etsimme jatkuvasti uusia lahjoittajia.

Lue lisää sukusolujen luovutuksesta

Raskauden seuranta

Lapsettomuuden tutkimusten ja hedelmöityshoitojen ohella tarjoamme odottaville äideille raskauden seurantaa. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi varhaisultraäänitutkimukset sekä NIPT-tutkimus, jolla pystytään toteamaan äidin verinäytteestä turvallisesti ja luotettavasti sikiön kromosomipoikkeavuudet.

Lue lisää raskauden seurannasta Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikan sivuilta

Ajanvaraus ja lisätiedot

Varaa aika Pihlajalinna Dextra Lapsettomuusklinikalle verkkoajanvarauksesta tai kysy lisää asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 106. Voit myös ottaa yhtyettä matalalla kynnyksellä ivf@dextra.fi.

Lue myös