Pihlajalinna tarjoaa monipuolisen valikoiman silmäkirurgisia palveluita.

Hyvännäköinen ja hyvänäköinen. Silmät kannattaa hoitaa mahdollisimman ajoissa kuntoon, olipa kyseessä kaihi, taittovirhe tai likinäköisyys. Ammattilaistiimimme antaa monipuolisen näkemyksen hoidon tarpeesta, ja hoitoon pääsee heti ilman näkökyvyn heikkenemisen odottelua. Näin hoito voidaan pitää mahdollisimman kevyenä ja kuntoutuminen on nopeaa.

Pihlajalinna tarjoaa monipuolisen valikoiman silmäkirurgisia palveluita ja silmätutkimuksia Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa. Pihlajalinna Laser Tilkka on Suomen johtavia silmäkirurgian alan toimijoita. Palveluihin kuuluu muun muassa kaihileikkaukset, taittovirheen laserleikkaukset sekä linssileikkaukset.
Perinteisen kaihi- ja linssileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkka tarjoaa ainoana Uudellamaalla ja yhtenä harvoista koko Suomessa uuden veitsettömän kaihi- ja linssileikkauksen laserilla. Perinteiseen leikkaukseen verrattuna uuden lasermenetelmän tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna Laser Tilkka suorittaa kaihileikkauksia HUS:n antamalla palvelusetelillä. Lue lisää

Varaa aika Pihlajalinna Laser Tilkkaan numerosta 010 312 110

Tampereella Pihlajalinna Koskiklinikalla, Kuopiossa Pihlajalinna Itessä ja Pihlajalinna Hämeenlinnassa tehdään kaihileikkauksia perinteisellä menetelmällä.
Varaa aika Pihlajalinna Koskiklinikalle numerosta 010 312 010
Varaa aika Pihlajalinna Iteen numerosta 010 312 115
Varaa aika Pihlajalinna Hämeenlinnaan: palveluvastaava Satu Saarinen, p. 040 450 6254 tai toimisto.hameenlinna@pihlajalinna.fi.