Kaihileikkaus laserilla

Edistyksellinen teknologia – näkösi puolesta

Perinteisen kaihi- ja linssileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkkassa tehdään ainoana Uudellamaalla ja yhtenä harvoista koko Suomessa uudenlaisia veitsettömiä kaihileikkauksia laserilla. Perinteiseen leikkaukseen verrattuna uuden lasermenetelmän tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Uudesta laserteknologiasta hyötyvät kaikki kaihipotilaat. Laserin avulla saavutetaan manuaaliseen leikkaukseen verrattuna entistä tasaisempi ja korkeampi laatu. Erityisen suuri hyöty siitä on niille potilaille, joiden hajataittoa korjataan erikoislinsseillä, tai joiden kanssa pyritään pääsemään eroon silmälaseista. Linssileikkauksissa käytetään erikoislinssejä, joita voidaan käyttää myös kaihileikkauksissa.

Pihlajalinna Laser Tilkan laserleikkaukset tehdään uusimmalla Alconin LenSx -laitteella. Maailmanlaajuisesti laserleikkauksiin on jo koulutettu jo tuhansia silmäkirurgeja ja LenSx –laitetta on yli 60 maassa. Suomessa menetelmä on edelleen uusi, mutta Pihlajalinna Laser Tilkka seuraa kehityksessä maailman huippuja.

Tule keskustelemaan asiasta ja varaa aika ilmaiseen optikon esitutkimukseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Pihlajalinna Laser Tilkan optikoihin osoitteeseen optikko@pihlajalinna.fi.

Varaa aika puhelimitse Pihlajalinna Laser Tilkkaan numerosta 010 312 110.

Hinnasto

Tutustu ja katso video

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot