LenSx laser -menetelmä

Perinteisessä kaihileikkauksessa kirurgi tekee viillot silmään ja poistaa vanhan linssin veitsien ja kirurgisten instrumenttien avulla. LenSx® Laser -menetelmässä silmäkirurgilla on kaihileikkauksen haastavimmissa vaiheissa apunaan korkeataajuinen femtosekuntilaser.

Tietokoneohjatulla laserilla tehdään sarveiskalvoviillot, pilkotaan samea linssi ja saadaan tehtyä täydellinen aukko vanhan linssin poistamista varten (kapsulotomia). Tämä kaikki tehdään äärimmäisellä tarkkuudella ja hyvin ennakoitavin tuloksin.

Veitsettömän ja tietokoneohjatun laserin ansiosta kirurgi voi suunnitella ja suorittaa leikkauksen erityisesti sinun silmällesi räätälöidyllä tavalla.

Kaikki silmät ovat anatomiselta yleisrakenteeltaan samanlaisia, mutta silmät eroavat toisistaan koon, pituuden, sarveiskalvon kaarevuuden ja muiden avaintekijöiden osalta. Siksi kaikki silmät mitataan ja kartoitetaan huolella ennen kaihileikkausta. LenSx® Laser käyttää edistyksellistä teknologiaa, jolla saadaan äärimmäisen tarkka, korkearesoluutioinen kuva silmästäsi. Näiden kuvien ja niistä saatavien mittatietojen avulla voidaan suorittaa räätälöity leikkaus, joka ei ole mahdollista perinteisillä menetelmillä.

Alcon LenSx® Laser -menetelmä mahdollistaa aivan uuden tavan leikata kaihia. Kun valitset leikkausmenetelmäksi Alcon LenSx® Laser -menetelmän, olet valinnut innovatiivisen ratkaisun ja hyödyt kaihileikkauksen viimeisimmästä tekniikasta.

Tule keskustelemaan asiasta ja varaa aika ilmaiseen optikon esitutkimukseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Pihlajalinna Laser Tilkan optikoihin osoitteeseen optikko@pihlajalinna.fi tai soittaa heille numeroon 010 312 2472.