Silmien laserleikkaus

Edistyksellinen teknologia – näkösi puolesta

Taittovirhekirurgiassa silmän sarveiskalvoa muokataan tarkalla laserteknologialla. Sarveiskalvon uusi muoto korjaa taittovirheen ja valo taittuu silmässä toivotulla tavalla. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseen tarvitaan sekä silmän diagnostiikkaa varten laadukas esitutkimuslaitteisto että uuden sukupolven laserlaitteisto, jolla on laajat asiakaskohtaiset hoitomahdollisuudet ja nopea silmänliikkeen seuranta. Esitutkimuksen tiedot siirtyvät suoraan laserlaitteeseen, jonka perusteella hoito suunnitellaan ja toteutetaan.

Perusteellisten selvitysten jälkeen Pihlajalinna Laser Tilkassa valittiin Alconin taittovirhekirurgian laiteteknologia. Nopeus, tarkkuus, luotettavuus ja laajat asiakaskohtaiset hoitovaihtoehdot vaikuttivat päätökseen, kun valitsimme Alconin WaveLight® Refractive Suite –leikkausyksikön ja siihen liittyvän diagnostiikkalaitteiston.

Taittovirheen korjausleikkaukset tehdään Alconin uusimmalla WaveLight® EX500 Excimer -laserlaitteella, joka mahdollistaa laajat yksilölliset korjausmahdollisuudet. Lasik-leikkauksessa läppä tehdään Femtosecond Laser -laitteella. Laite on maailman nopein läpän teossa ja nopeus lisää turvallisuutta.

Taittovirhekirurgian laiteviidakko
Taittovirhekirurgiassa hoitolaitteisiin liittyvä teknologia voi olla kuluttajalle melkoinen laiteviidakko ja erilaisten laitteiden vertailu on hankalaa. Voit olla suoraan yhteydessä Pihlajalinna Laser Tilkan optikkoihin osoitteeseen optikko@pihlajalinna.fi tai soittaa heille numeroon 010 312 2472.