Kaihi- ja linssileikkaus laserilla

Edistyksellinen teknologia – näkösi puolesta

Perinteisen kaihi- ja linssileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkka tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uuden veitsettömän kaihileikkauksen laserilla. Perinteiseen leikkaukseen verrattuna uuden lasermenetelmän tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Uudesta laserteknologiasta hyötyvät kaikki. Erityisen suuri hyöty siitä on niille potilaille, joiden hajataittoa korjataan erikoislinsseillä, tai joiden kanssa pyritään pääsemään eroon silmälaseista. Linssileikkauksissa käytetään erikoislinssejä, joten laserin avulla saavutetaan manuaaliseen leikkaukseen verrattuna entistä tasaisempi ja korkeampi laatu.

Pihlajalinna Laser Tilkan laserleikkaukset tehdään uusimmalla Alconin LenSx -laitteella. Maailmanlaajuisesti laserleikkauksiin on jo koulutettu jo tuhansia silmäkirurgeja ja LenSx –laitetta on yli 60 maassa. Suomessa menetelmä on edelleen uusi, mutta Pihlajalinna Laser Tilkka seuraa kehityksessä maailman huippuja.

LenSx laser -menetelmä

Perinteisessä kaihileikkauksessa kirurgi tekee viillot silmään ja poistaa vanhan linssin veitsien ja kirurgisten instrumenttien avulla. LenSx® Laser -menetelmässä silmäkirurgilla on kaihileikkauksen haastavimmissa vaiheissa apunaan korkeataajuinen femtosekuntilaser.

Tietokoneohjatulla laserilla tehdään sarveiskalvoviillot, pilkotaan samea linssi ja saadaan tehtyä täydellinen aukko vanhan linssin poistamista varten (kapsulotomia). Tämä kaikki tehdään äärimmäisellä tarkkuudella ja hyvin ennakoitavin tuloksin.

Veitsettömän ja tietokoneohjatun laserin ansiosta kirurgi voi suunnitella ja suorittaa leikkauksen erityisesti sinun silmällesi räätälöidyllä tavalla.

Kaikki silmät ovat anatomiselta yleisrakenteeltaan samanlaisia, mutta silmät eroavat toisistaan koon, pituuden, sarveiskalvon kaarevuuden ja muiden avaintekijöiden osalta. Siksi kaikki silmät mitataan ja kartoitetaan huolella ennen kaihileikkausta. LenSx® Laser käyttää edistyksellistä teknologiaa, jolla saadaan äärimmäisen tarkka, korkearesoluutioinen kuva silmästäsi. Näiden kuvien ja niistä saatavien mittatietojen avulla voidaan suorittaa räätälöity leikkaus, joka ei ole mahdollista perinteisillä menetelmillä.

Alcon LenSx® Laser -menetelmä mahdollistaa aivan uuden tavan leikata kaihia. Kun valitset leikkausmenetelmäksi Alcon LenSx® Laser -menetelmän, olet valinnut innovatiivisen ratkaisun ja hyödyt kaihileikkauksen viimeisimmästä tekniikasta.