Kaihileikkaus laserilla

Edistyksellinen teknologia – näkösi puolesta

Perinteisen kaihi- ja linssileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkka tarjoaa ensimmäisenä ja ainoana Suomessa uuden veitsettömän kaihileikkauksen laserilla. Perinteiseen leikkaukseen verrattuna uuden lasermenetelmän tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Uudesta laserteknologiasta hyötyvät kaikki kaihipotilaat. Laserin avulla saavutetaan manuaaliseen leikkaukseen verrattuna entistä tasaisempi ja korkeampi laatu. Erityisen suuri hyöty siitä on niille potilaille, joiden hajataittoa korjataan erikoislinsseillä, tai joiden kanssa pyritään pääsemään eroon silmälaseista. Linssileikkauksissa käytetään erikoislinssejä, joita voidaan käyttää myös kaihileikkauksissa.

Pihlajalinna Laser Tilkan laserleikkaukset tehdään uusimmalla Alconin LenSx -laitteella. Maailmanlaajuisesti laserleikkauksiin on jo koulutettu jo tuhansia silmäkirurgeja ja LenSx –laitetta on yli 60 maassa. Suomessa menetelmä on edelleen uusi, mutta Pihlajalinna Laser Tilkka seuraa kehityksessä maailman huippuja.

Tule keskustelemaan asiasta ja varaa aika ilmaiseen optikon esitutkimukseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Pihlajalinna Laser Tilkan optikoihin osoitteeseen optikko@pihlajalinna.fi tai soittaa heille numeroon 010 312 2472.

Hinnasto

Tutustu ja katso video