Laserleikkaus

Oletko miettinyt, miltä tuntuisi herätä aamulla niin, ettei ensimmäisenä tarvitsisi hakuilla yöpöydältä silmälaseja? Entä miltä tuntuisi harrastaa ja urheilla vapaasti ilman laseja tai piilolinssien kanssa räpeltämistä? Kuvittele mielessäsi, että voisit ajaa autoa tai lukea ilman silmälaseja. Puhumattakaan siitä, ettei enää tarvitsisi kärsiä rillien huurtumisesta sateella tai pakkasella ja että voisit auringon paistaessa käyttää tavallisia aurinkolaseja.

Taittovirheen laserleikkaus on helpottanut monen elämää. Maailmalla jo arviolta 30 miljoonaa ihmistä on hyötynyt silmän laserleikkauksesta. Olisiko nyt sinun vuorosi sanoa hyvästit silmälaseille ja piilolinsseille?

Tule keskustelemaan Pihlajalinna Laser Tilkan optikoiden kanssa omasta tilanteestasi ja haaveistasi päästä eroon silmälaseista. Voit myös lähettää suoraan optikoille kysymyksiä ja ajatuksiasi silmän taittovirheleikkauksista osoitteeseen optikko@pihlajalinna.fi tai soittaa heille numeroon 010 312 2472.

Taittovirheleikkauksen hoitopolkusi Pihlajalinna Laser Tilkassa:

Ensin sinulla on mahdollisuus keskustella optikon kanssa toimenpiteestä, tai voit halutessasi varata suoraan ajan esitutkimukseen. Perusteellisessa esitutkimuksessa selvitetään, sopiiko laserleikkaus sinulle ja arvioidaan erilaisia leikkausvaihtoehtoja. Saatujen mittausten pohjalta silmälääkäri tekee lopullisen leikkaussuunnitelman.

Leikkauspäivänä saavut Pihlajalinna Laser Tilkkaan noin tuntia ennen toimenpiteen alkua ja toimenpiteen jälkeen lepäät muutaman tunnin ennen kotiinlähtöä. Saat yksityiskohtaiset valmistautumisohjeet ja ohjeet jälkihoitoa varten.

Katso laserleikkausten hinnasto.