Unettomuuden hoito

Univalmennuksesta apua unettomuuteen. Univalmennus on Käypä hoito -suositukseen perustuvaa unettomuuden lääkkeetöntä hoitoa, joka soveltuu kaikille unettomuuden kanssa kamppaileville aikuisille. Univalmennuksessa kartoitetaan unettomuuden taustalla vaikuttavia tekijöitä, ja opitaan konkreettisia keinoja unettomuuden hoitoon. Univalmennus avaa mahdollisuuden vaikuttaa omaan uneen ja hyvinvointiin. Univalmennus on vaikuttava keino myös pitkään jatkuneen unettomuuden hoidossa.

Miten univalmennukseen pääsee?

Univalmennusta on saatavilla sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena. Voit varata ajan univalmentajalle verkosta tai jättää yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.

Univalmentajan vastaanotto toteutetaan etävastaanottona videoyhteyden välityksellä tai puhelimitse. Videovastaanotto toimii älylaitteella (tietokone, tabletti, kännykkä), jossa on internetyhteys. Valitse vastaanottoa varten rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä keskusteluun univalmentajan kanssa. Univalmentajien lähivastaanotolle pääsee myös monissa lääkärikeskuksissamme ympäri Suomea.

Univalmennusryhmät

Univalmennusryhmät ovat etäryhmiä, joihin voi osallistua etäyhteyden välityksellä vaikka omalta kotisohvalta käsin. Uniryhmässä saat univalmentajan ohjauksen ja tuen lisäksi vinkkejä ja vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä. Univalmennusryhmiin osallistuneet ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähän hoitomuotoon.

Syksyn 2022 univalmennusryhmät alkavat:
6.9. klo 16.30-18.00
6.10. klo 14.30-16.00
7.11. klo 15.00-16.30

Voit ilmoittautua ryhmään tai kysyä lisätietoja tämän lomakkeen kautta. Lisätietoja myös univalmennus@pihlajalinna.fi