Syöpäleikkaukset

Pihlajalinna Laser Tilkan syöpäkirurgian vastaanotolla hoidetaan syöpäpotilaiden kirurgisia tarpeita.

Syöpäleikkauksia tehdään erityisesti rintasyöpä-, suolistosyöpä- ja kilpirauhassyöpäpotilaille sekä ihomelanoomapotilaille. Hoidot toteutetaan viiveettä ja räätälöidään aina yksilöllisesti. Pihlajalinna Laser Tilkassa tehdään myös rintasyöpäleikkauksen yhteydessä rinnan rekonstruktioleikkauksia.

Rintasyöpään sairastuminen voi olla pelottava asia, joka muuttaa arkea ja usein myös suhtautumista elämään. Rintasyöpää osataan hoitaa nykyään erittäin tehokkaasti eli siitä on tullut varsin hyväennusteinen syöpä.

Pihlajalinnassa rintasyövän hoito on erittäin korkeatasoista. Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti. Pihlajalinnassa asiakas hyötyy erityisesti saumattomasta ja monipuolisesta hoitoketjusta, jossa ei ole viiveitä.

Rintasyövän leikkaushoito alkaa suunnittelulla, jossa ennakoidaan mahdollinen lääkehoito ja sädehoito. Samalla laaditaan suunnitelma korjausleikkauksen vaihtoehdoista ja aikataulusta. Leikkaushoidon suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa tiimi rintasyöpään erikoistuneita plastiikkakirurgeja. Syöpähoidon kokonaissuunnittelussa tehdään tiivistä yhteistyötä onkologien, radiologien, patologien ja isotooppilääkäreiden kanssa.

Lue usein kysytyt kysymykset rintasyövästä ja rintasyöpäleikkauspotilaan Marika Ahokkaan tarina.

Ota yhteyttä
Pihlajalinna Pikku Huopalahti
Hoidonvaraaja 010 312 183
sairaala.helsinki@pihlajalinna.fi