Rintasyövän hoito

Suomessa syöpähoito on yleisesti erittäin korkeatasoista. Kehityksen takana on valtava määrä innostusta ja halua kehittää omaa alaa. Suomalaisella syöpähoidolla ja asiantuntemuksella on myös kansainvälistä kysyntää.

Valtakunnallisesti katsottuna syöpähoidoissa on kuitenkin vaihtelevat toimintamahdollisuudet. Siksi syöpään sairastunut ei pääse aina leikkaukseen, jossa käytetään uusimpia leikkausmenetelmiä.

Rintasyövän hoito Pihlajalinna Laser Tilkassa

Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkka avasi 2010 ensimmäisenä Suomessa ja Pohjoismaissa yksityisen hoitoyksikön, joka on erikoistunut rintasyöpä- ja ihomelanoomaleikkauksiin. Tarjoamme yliopistosairaalatasoista hoitoa, johon pääsee viiveettä. Leikkaustiimiimme kuluvat alan parhaat osaajat, jotka käyttävät uusimpia leikkausmenetelmiä. Tiimillämme on laaja kokemus myös rinnankorjausleikkauksista.

Pihlajalinna Laser Tilkan toimintamalli mahdollistaa nopean leikkaushoidon. Leikkaavan lääkärin vastaanotolle pääsee 1–3 päivän kuluessa, leikkaukseen 1–2 viikon sisällä. Tarjoamme korkeatasoista syöpäkirurgiaa myös ulkomaisille potilaille.

Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti. Asiakas hyötyy erityisesti saumattomasta ja monipuolisesta hoitoketjustamme, jossa ei ole viiveitä. Olemme verkostoituneet muiden syöpään erikoistuneiden osaajien kanssa.

Ennen syöpäleikkausta selvitetään kasvaimen laajuus kuvantamistutkimuksilla. Diagnoosi varmistetaan neulanäytteillä tai kudostutkimuksella. Rinta pystytään leikkauksessa usein säästämään ja plastiikkakirurgian avulla saavutetaan hyvä esteettinen tulos.

Lue lisää rintasyöpäleikkauksesta

Yhteydenotto

Pihlajalinna Laser Tilkka
Hoidonvaraaja 010 312 183

sairaala.tilkka@pihlajalinna.fi

Hinnasto

Rintasyöpäleikkauksien kokonaishinta määräytyy aina yksilöllisesti, koska hinta riippuu leikkausmenetelmästä ja sen laajuudesta. Hintaesimerkkejä erilaisista leikkauskokonaisuuksista löytyy hinnastostamme.

Monia sairauksia hoidetaan nykyään vapaaehtoisten sairauskuluvakuutusten avulla. Myös syöpä kuuluu korvattaviin sairauksiin. Markkinoilla on myös erityisiä vakavan sairauden vakuutuksia, jonka turvin syöpädiagnoosin saanut henkilö voi hakeutua yksityisesti hoitoon.

Lue myös