Fysioterapeutit

Urheilu- ja liikuntavammojen sattuessa kuntoutus on avainasemassa, jotta urheilija voi palata turvallisesti takaisin lajinsa pariin. Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää toimintakykyä ja liikkumista.

Urheilu- ja liikuntavammojen sattuessa kuntoutus on avainasemassa, jotta urheilija voi palata turvallisesti takaisin lajinsa pariin.

Pihlajalinnan fysioterapiapalveluihin kuuluvat muun muassa liikuntavammojen hoito ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus. Suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutusohjelman, jonka tavoitteet asetetaan yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Ennaltaehkäisy
Haluamme päästä vaikuttamaan urheilijan ja liikkujan terveyteen ennalta - niin, että vammat vältettään yhdessä, kaikin mahdollisin keinoin. On tutkittu totuus, että esimerkiksi polven eturistisidevammoista kaksi kolmasosaa vammoista on kontaktittomia. Näistä vammoista suurin osa on ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella, liikkujalle henkilökohtaisesti suunnitellulla harjoittelulla.

Fysioterapauttimme suunnittelevat yhteistyössä urheilijan ja valmentajan kanssa ohjelmat, joilla sekä traumojen että rasitusvammojen riski pienenee.