Fysioterapiapaketit

Haluamme vaikuttaa urheilijan ja liikkujan terveyteen ennalta - niin, että vammat vältetään yhdessä, kaikin mahdollisin keinoin. On tutkittu totuus, että esimerkiksi polven eturistisidevammoista kaksi kolmasosaa vammoista on kontaktittomia. Näistä vammoista suurin osa on ennaltaehkäistävissä oikeanlaisella, liikkujalle henkilökohtaisesti suunnitellulla harjoittelulla.

Fysioterapauttimme suunnittelevat yhdessä liikkujan kanssa ohjelmat, joilla sekä tapaturmien että rasitusvammojen riski pienenee.

Paluu liikkumaan -fysioterapiapaketti

fysioterapiapaketti-pihlajalinna

Onko lantiostasi öljy kadonnut? Tuntuko siltä, että liikkuminen ennemmin kiristää kuin virkistää? Mitäpä, jos antaisit ammattitaitoisen fysioterapeutin puhua ihan selkokieltä ja taluttaa takaisin liikkujan polulle selkeiden ohjeiden avulla?

Paketti sisältää kolme henkilökohtaista käyntiä

  1. Kartoitus ja toiveet: kerro oma tilanteesi ja toiveesi. Tällä käynnillä fysioterapeutti kuuntelee, kirjaa ja tarkastaa raajojen toimivuuden
  2. Ranka ja kädet: oma opastajasi keskittyy tutkimaan, miten tärkein – oma ruotosi toimii.
  3. Oma suunnitelma, oikeat liikkeet: Viimeisellä kerralla saat oman ohjelman, varmistuksen siitä, että osaat tehdä kaiken tarvittavan ja tiedät, miten ja miksi kannattaa edetä.

Hinta: 210,00 € (sisältää toimistomaksun)

Panosta kuntoutukseen -fysioterapiapaketti

fysioterapiapaketti--GOLF-pihlajalinna

Jäikö kuntoutus puolitiehen urheiluvamman jälkeen? Aloititko liian aikaisin? Tuntuuko, että liikut jotenkin vajaalla teholla tai toispuoleisesti? Vaivaako vammakierre?

Fysioterapeuttimme laatii kanssasi yhdessä henkilökohtaisen ohjelman, jolla saat kadonneen potkun takaisin liikkumiseen.

Paketti sisältää kolme henkilökohtaista käyntiä.

1. Haastattelu ja ongelmaan perehtyminen
Kerro ongelmasi, fysioterapeutti kyselee lisää ja ohjaa ensimmäisten toimenpiteiden ja harjoitteiden kimppuun.

2. Jatkoharjoitteet
Toinen tapaaminen sovitaan 2-4 viikon päähän ensikäynnistä. Silloin tarkistetaan, mikä on muuttunut, mitä pitää vielä korjata ja täsmentää. Toisella tapaamisella sovitaan jatkoharjoitteista, jotka fysioterapeutti sovittaa liikuntamieltymyksiisi sopiviksi.

3. Ohjeiden tarkistus ja omaharjoittelun muutokset
Viimeinen käynti on 1-2 kuukauden kuluttua toisen käynnin jälkeen. Tällä käynnillä tarkistetaan yhdessä tilanne. Saat tarvittavat lisäohjeet ja -harjoitteet. Riittävän pitkä aika tapaamiskertojen välissä antaa harjoitteille mahdollisuuden purra ongelmakohtiin. Sovitaan mahdollisesta jatkoseurannasta.

Hinta: 210,00 € (sisältää toimistomaksun)