Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastus on tarkoitettu kaikille liikkujille vasta kuntourheilua aloittavista ihan huippu-urheilijoihin. Tarkastus antaa hyvän pohjatiedon treenaamiseen. Tutkimuksessa kartoitetaan muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön tasapaino, mahdolliset terveysriskit ja harrastamiesi lajien tyypilliset vammat. Haluamme, että voit liikkua terveenä niin tänään kuin jatkossakin.

Tarkastuksessa lääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydämen mahdolliset terveysriskit. Tarkastuksen tavoitteena on varmistaa, että voit liikkua jatkossakin mahdollisimman terveenä. Lääkäri antaa suullisen ja kirjallisen arvion terveydentilasta sekä jatkohoito-ohjeet. Huippu-urheilijoiden terveystarkastusten yhteydessä voimme hoitaa myös mahdolliset lajiliiton määräämät lisätutkimukset.

Ohjeet terveystarkastukseen tulijalle

1. Varaa tupla-aika lääkärille

Varaa aika puhelimitse numerosta 010 312 010. Mainitse aikaa varatessasi, että kyseessä on urheilijan terveystarkastus. Kerro myös, minkä tasoinen urheilija olet: aloittelija, aktiiviliikkuja vai huippu-urheilija. Näin varmistat, että saat ajan aiheeseen parhaiten perehtyneelle lääkärille.

2. Tulosta ja täytä esitietokaavake

Voit täyttää esitietolomakkeen joko paperisena tai sähköisesti pdf-muodossa. Pääset esitietolomakkeelle tästä: Urheilijan terveystarkastuksen esitietolomake

Hinta 150 €. Hintaan lisätään palvelumaksu 29,90 € sekä Kanta-maksu 3,00 €. Hintaan lisätään lääkärin määräämät laboratoriotutkimukset.

Urheiluseurat ja joukkueet: Kysy tarkempia tietoja urheilijan terveystarkastuksesta urheiluseurakoordinaattoreiltamme sähköpostitse osoitteesta [email protected].