Urheiluklinikan vastaanotot

Ortopedit ja käsikirurgit auttavat vastaanotoillaan kaikissa luu-, lihas-, jänne-, nivelside, rusto- ja hermo-ongelmissa. Palvelemme asiakkaita aina tapaturman tai sairauden alkuvaiheesta mahdolliseen leikkaukseen ja kuntoutukseen asti. Urheilu- ja tapaturmaklinikalla työskentelee alansa huippukirurgeja, jotka tekevät leikkauksen jälkeen tiiviisti yhteistyötä fysioterapeuttien ja asiakkaan kanssa. Näin myös kuntoutuminen on mahdollisimman tehokasta ja nopeaa.

Liikuntalääketieteen erikoislääkärit auttavat vastaanotoillaan luu-, lihas-, jänne-, nivelside- ja rusto-ongelmien lisäksi muun muassa astman diagnosoinnissa ja hoidossa sekä muissa keuhkovaivoissa. Liikkumisen ja levon tasapainottaminen on palautumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Liikuntalääketieteen erikoislääkärit auttavat löytämään oman palautumisen tasapainon. He auttavat myös ylikuntoasioissa ja antidopingasioissa. Liikuntalääketieteen erikoislääkäreillä on pitkä kokemus eri lajien tyyppivaivoista ja riskivammoista. He tekevät paljon terveystarkastuksia ja auttavat asiakkaita urheilu- ja kuntoilulajin tyyppivaivojen ennaltaehkäisyssä.

Vastaanottojen tukena toimivat huippuluokan kuvantamisen yksiköt, joissa on tarjolla 3T-magneettikuvantaminen, kartiokeila tietokonetomografia, ultraääni- ja röntgentutkimukset.