Pihlajalinna Bonus urheiluseuroille ja muille yhteisöille

Pihlajalinnan Bonus on varainhankintaa urheiluseuroille ja muille yhteisöille. Kaikkien jäsenten ja kannattajien on helppo osallistua bonuksen kerryttämiseen keskittämällä ostoja Pihlajalinnaan.

Kun oma seurasi tai muuu yhteisö, jota haluat tukea, on tehnyt Pihlajalinnan kanssa sopimuksen, voit liittää itsesi mukaan tukemaan haluamaasi kohdetta.

Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyden ja hammashoidon ostot eivät kerrytä bonusta. Liittymällä jäsen tai kannattaja saa käyttöönsä myös Pihlajalinnan vaihtuvat asiakkuusohjelman edut.

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin urheiluseuralle tai yhdistykselle. Seuralle tai yhdistykselle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.

Mukana olevat seurat löydät täältä.

Bonukseen liittyminen Pihlajalinna-terveyssovelluksessa

  1. Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

  2. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.

  3. Valitse sovelluksen alareunan valikosta Bonus.

  4. Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

sovelluskaupat

Bonukseen liittyminen selaimella

  1. Ota Oma Pihlajalinna -palvelu käyttöön menemällä sivulle oma.pihlajalinna.fi joko tietokoneen tai puhelimen selaimella. Vahvan tunnistautumisen vuoksi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla pankkitunnukset.

  2. Valitse valikosta Oma profiili.

  3. Liity sitten Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan Oma profiili -sivulla olevan liittymiskaavakkeen avulla. Valitse kyllä kohdassa Haluan liittyä asiakkuusohjelmaan. Muista myös tallentaa muutokset.

  4. Klikkaa hiirellä uudestaan oikeassa yläkulmassa oman nimesi kohdalla ja valitse avautuvasta valikosta Tietosuoja. Tietosuoja-sivulla näet liittymispäiväsi asiakkuusohjelmaan. Tämän alapuolella näet tietosuojalausekkeen Pihlajalinna Bonukseen liittymistä varten.

  5. Valittuasi haluamasi seuran tai yhteisön voit liittää mukaan perheessäsi asuvat alaikäiset lapset.

Katso ohjevideo liittymisestä.