Tampereen Pyrinnön huippukoripalloilija Kenneth Manigault sai apua käsivammaansa Pihlajalinnasta

Pirkanmaalaisen koripalloseuran Tampereen Pyrinnön jenkkivahvistus Kenneth Manigault sai käsivammaansa ammattitaitoista hoitoa Pihlajalinnalta.

Tampereen Pyrintö on Pihlajalinnan pitkäaikainen urheiluseurakumppani. Manigault’n ensi kauden seura on vielä auki, mutta Pyrintö halusi tästä huolimatta huolehtia pelaajan käsivamman kuntoon Pihlajalinnan asiantuntemuksella.

Manigault loukkasi peukalonsa toukokuussa 2019 ja hakeutui hoitoon Pihlajalinna Koskiklinikalle.

Pihlajalinna Pirkanmaan Urheiluklinikan yhteyshenkilö, fysioterapeutti Vesa Linna kertoo, että henkilökunnan tiimityön ansiosta Manigault’lle löydettiin sopivin asiantuntija ja myös vakuutusasiat saatiin kuntoon.

kennethmanigault1

– Manigault tuli ensin ortopedi Frederick Weitzin vastaanotolle, joka ohjasi urheilijan magneettikuvaukseen sekä käsikirurgin konsultaatioon. Vakuutustiimimme asiantuntija Merja Torni alkoi tässä kohtaa järjestää maksusitoumusta vakuutusyhtiöstä. Maksusitoumuspäätöstä ei saatu vakuutusyhtiön puolesta heti, ja Manigault ehti jo lentää kotimaahansa USA:han, Linna avaa prosessin vaiheita.

Kun maksusitoumus saatiin, pelaaja halusi palata Suomeen ja Pihlajalinnaan leikkaukseen.

– Jumppasimme leikkausvarausta yhdessä Koskiklinikan sairaalan ajanvarauksessa työskentelevän Saija Myllymäen kanssa niin että pelaajan lentoaikataulu, käsikirurgi Pasi Paavilaisen kalenteri ja leikkaussalin varaukset saatiin sopimaan kohdilleen, Linna kertoo.

kennethmanigault2

Manigault oli tyytyväinen saamaansa hoitoon, ja toipuminen etenee hyvää vauhtia.

– Tampereen Pyrintö on esimerkki seurasta, joka huolehtii pelaajiensa terveydestä, vaikka näiden sopimus olisi päättymässä. Arvostamme tällaista asennetta Pihlajalinnassa, ja olemme iloisia, että saamme olla Pyrinnön virallinen terveydenhuollon yhteistyökumppani, Linna kehuu.