Kaisa Mäkäräinen arvostaa Pihlajalinnan Hammasklinikan ystävällistä otetta

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on luottanut jo pitkään Joensuun Pihlajalinnaan terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Nyt saman katon alle on avautunut myös hammasklinikka, josta löytyvät sekä suuhygienistin että hammaslääkärin palvelut. Kaisan mukaan on hyvä edistysaskel saada kaikki lääkäripalvelut yhden katon alta.

Joensuun Pihlajalinna ja sitä edeltänyt yksityinen lääkäriasema ovat olleet Kaisan tukijoita uran alkuvaiheesta saakka.

− Olen asunut Joensuussa 17 vuotta ja käynyt lääkärillä samassa paikassa koko sen ajan. Pihlajalinna on ollut minulle merkityksellinen paikallinen tukija, koska urheilijalle on tärkeää saada ammattilaisen apua tarvittaessa nopeasti, Kaisa kertoo.

Joensuussa Pihlajalinnan Hammasklinikka on auennut vastikään ja Kaisan mielestä on hyvä, ettei hammashoidon osalta tarvitse nyt miettiä erikseen, missä käy.

− Olen aina saanut Pihlajalinnassa hyvää ja luotettavaa hoitoa. Se tuo varmuutta siihen, että sama linja jatkuu myös hammashoidon puolella.

Kaisa kävi testaamassa hammashoitoa Pihlajalinnassa nyt ensimmäisen kerran. Alun perin tarkoituksena oli poistaa alaviisaudenhampaat, mutta tutkimuksen jälkeen tälle ei nähtykään tarvetta.

− Hampaat kuvattiin ja todettiin, ettei riskiä ole, vaikka hampaita ei poistettaisi. Sain kuitenkin ohjeet olla puhdistuksessa jatkossa hyvin huolellinen, jotta hampaat eivät reikiinny, hän mainitsee.

KaisaMäkäräinen

Lämmin asiakaskohtaaminen

Kaisalle terveyspalveluissa tärkeitä asioita ovat henkilökohtainen ote ja asiakkaan kohtaaminen sekä ajanvarauksen helppous.

− Iän myötä arvostan yhä enemmän asiakaspalvelua ja on tärkeää, että lääkäri aidosti välittää. Lisäksi urheilijalle on olennaista, että ajanvaraus on helppoa ja aika neuvoteltavissa, mieluiten suoraan ihmiskontaktin kautta.

Hammashoitokokemuksesta jäi Kaisalle positiivinen mielikuva. Hän kiittää erityisesti lääkärin ystävällistä ja asiantuntevaa asennetta. Viisaudenhampaiden jättämisen osalta Kaisa luotti täysin lääkärin arvioon.

− Viisurien hoidolta jäi nyt myös aikaa, joten lääkäri teki sen sijaan todella perusteellisen tsekkauksen, puhdisti hampaat ja poisti hammaskivet. Samalla sain vähän lisää motivaatiota hammaslangan käyttöön. Hammaslääkärillä käyntiin liittyy aina pieni jännitys, mutta lääkäri otti niin hyvin vastaan, että tästä jäi hyvä fiilis, Kaisa summaa.

Joensuun Pihlajalinnan uusi hammaslääkärikeskus löytyy lääkärikeskuksen yhteydestä osoitteesta Torikatu 25. Kaikki lääkäripalvelut saa siis nyt saman katon alta. Hammasklinikalla palvelevat sekä suuhygienistit että hammaslääkärit, ja siellä tehdään myös kartiokeilakuvantamista. Pihlajalinna on koko Suomen lääkärikeskus ja myös hammaslääkäripalvelut löytyvät nyt lukuisilta paikkakunnilta. Katso hammaslääkäriklinikoiden sijainnit.