Laskutustiedot

Pihlajalinna-konserni vastaanottaa 1.10.2018 alkaen ainoastaan verkkolaskuja. Verkkolaskuoperaattorina toimii Liaison (tunnus 003708599126).

Yhtiökohtaiset OVT-tunnukset ja operaattoritiedot löydät laskutusosoitteista.

Pihlajalinnan laskutusosoitteet

Jos teillä ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, konsernimme yhtiölle kuuluvat laskut tulee lähettää laskuttajaportaalin kautta osoitteessa https://einvoice.liaison.com/portal. Portaalin käyttö on ilmaista ja se mahdollistaa konsernimme yhtiöiden laskuttamisen sähköisessä muodossa.

Portaalin käyttöohjeet

Pihlajalinna-konsernille toimitettavilta laskuilta tulee löytyä aina vähintään tilaajan viite / nimi (Etunimi Sukunimi ja kustannuspaikka tai toimitusosoite) viitteenne-kentästä.

Sen lisäksi, että meille lähetettävät laskut täyttävät lain vaatimukset, niissä on mainittava oikea yhteyshenkilö ja ne on osoitettava oikealle yhtiölle tai yksikölle. Myös mahdollisen ostotilausnumeron täytyy näkyä laskulla. Puutteellisia laskuja ei rekisteröidä järjestelmäämme.

Pihlajalinna-konserni pitää puutteellisina laskuja, jotka eivät ole lakien mukaisia, joissa ei mainita yhteyshenkilöä tai jotka sisältävät virheellisen osoitteen.

Konsernin kunkin yhtiön Y-tunnus on ilman OVT-tunnuksen 0037-alkua.

Laskuttajaportaalin toimintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Liaisonin tekninen tuki.

Lääkäriasema-, työterveys- ja vakuutuslaskutus
010 312 090

Erikoissairaanhoidon kuntalaskutus
040 664 6109

Hoivalaskutus
040 660 5417

Hammashoidon laskutus
Ota yhteyttä laskuttavaan toimipisteeseen. Pihlajalinnan toimipisteet »