Pihlajalinna tuottaa Hattulan terveyspalvelut 1.1.2019 alkaen Hattulan Terveys -nimen alla.

Hattula valitsi Pihlajalinnan perusterveydenhuollon ja työterveyshuollon palveluntuottajaksi tammikuussa 2018. Hankinnan kohteena olivat kunnan avoterveydenhuolto (mukaan lukien henkinen hyvinvointi, kouluterveydenhuolto ja neuvolat), suunterveydenhuolto, vuodeosasto, työterveyshuolto, erikoislääkäripalvelut ja tukipalveluita.

Valinnanvapaus Lopella

Hattulan Terveys tarjoaa perusterveydenhuollon palveluita myös Lopella. Kuntalaiset pääsevät palveluiden piiriin käyttämällä perusterveydenhuollon valinnanvapautta ja valitsemalla Hattulan Terveyden terveysasemapalvelujen tuottajaksi. Valinta koskee kiireetöntä hoitoa.

Loppilaiset voivat jatkossa valita terveysasemapalveluiden tuottajaksi Hattulan Terveyden ja saada lääkärin ja sairaanhoitajan, fysioterapeutin, psykiatrisen sairaanhoitajan ja geriatrian erikoislääkärin vastaanottopalveluita lähipalveluna Lopella. Lisäksi laboratoriopalvelut sekä etälääkäri- ja hoitajapalvelut ovat kuntalaisten käytettävissä. Palvelut tuotetaan Hattulan Terveyden toimipisteessä Lopella, osoitteessa Viertotie 2. Muut palvelut tuotetaan Hattulassa ja Hämeenlinnassa. Neuvola- ja kuntoutuspalvelut sekä hammashoito toimivat Hattulassa.

Lue lisää Hattulan Terveyden verkkosivuilta: www.hattulanterveys.fi/valinnanvapaus

Palvelut

Sijainti

Hattulan terveysasema

Parolantie 42

13720 Parola

Reittiohje