Oulun kaupunkilaisten koronanäytteet otetaan osoitteessa Pakkahuoneenkatu 29. Testauspiste sijaitsee 4. kerroksessa ja paikalle on opasteet kadulta. Pyörätuolia käyttävien kulku testauspisteelle tapahtuu Hallituskadun puoleisesta ovesta (Hallituskatu 36 B), josta pääsee hissillä 4. kerrokseen.

Varaa aika koronatestaukseen verkkoajanvarauksen kautta. Valitse ajanvarauksesta ”Oulun kaupunkilaisten koronatestaus”. Vahvistaessasi varausta, valitse vaihtoehdoista kohta ”Tulen koronatestiin kaupungin tai kunnan ohjaamana tai maksan testin kokonaan itse”. Näytteenottoon saapuessa tulee mainita, että olet varannut ajan Oulun kaupungin testiin. Kaikki vapaat ajat näkyvät verkkoajanvarauksessa.

Pihlajalinnan puhelinpalvelut ovat ruuhkautuneet, joten varaa aika ensisijaisesti verkkoajavarauksen kautta. Jos et pysty varaamaan aikaa verkosta, ajan voi varata puhelinnumerosta 010 312 175 (puhelun hinta 8,4 snt/min). Ajanvarausnumero palvelee ma-su klo 06.00–22.00. Myös puhelinajanvarauksen yhteydessä tulee mainita, että on hakeutumassa Oulun kaupungin koronatestiin.

Koronatesti on asiakkaalle maksuton.

Lisätietoja löydät Oulun kaupungin verkkosivuilta osoitteesta ouka.fi/korona.

Sijainti

Oulun kaupunkilaisten koronatestaus

Pakkahuoneenkatu 29, 4. krs

90100 Oulu

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä