Pihlajalinna Hammasklinikka Tampere

Hammaslääkäripalvelut Tampereella

Pihlajalinna Hammasklinikalla mm.hammastarkastukset, hampaan paikkaushoidot, esteettiset hammashoidot, kattavat proteettiset ja purentafysiologiset hoidot, hammasimplantit ja Cerec-kruunut sekä mikroskoopilla tehtävät juurihoidot. Lisäksi laadukkaat suuhygienistipalvelut: mm. hammaskivenpoisto, soodapuhdistus, valkaisuhoidot ja purentalihashieronta. Hoidamme myös mm. tapaturma- ja akuuttihoitoja vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyössä sekä yksityisesti.

Hammaslääkäripelko on erittäin yleistä ja huomioimme tässäkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen. Mikäli kärsit hammaslääkäripelosta, kerrothan siitä vastaanotolla tai jo aikaa varatessasi. Meillä asiakas on mahdollista hoitaa myös esilääkityksellä tai nukutuksessa. Ammattitaitoinen ja kuunteleva henkilökuntamme auttaa löytämään onnistuneet ratkaisut suusi terveyden edistämiseksi. Hammasklinikkamme työntekijät ovat kokeneita huippuammattilaisia, joiden käsiin voit huoletta uskoa suusi terveyden ylläpidon.

Käytössämme on uusin huipputeknologia, mikä mahdollistaa parhaan hoitotuloksen.
Samoissa tiloissa sijaitsee täyden palvelun hammaslaboratorio, jossa valmistuvat erilaiset proteettiset työt mm. kruunut, laminaatit, sillat, implanttiproteesit, osa- ja kokoproteesit sekä uniapnea- ja purentakiskot.

Ajankohtaista

Katso Pirkanmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Maksutavat

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, e-Passi, Pihlajalinnan lahjakortti sekä Svea-rahoitus. Pihlajalinna Hammasklinikka Tampereella on luovuttu käteisen rahan käytöstä maksuvälineenä.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Hammasklinikka Tampere

Suvantokatu 10, 2. krs

33100Tampere

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.