Pihlajalinna Hiironen

Täyden palvelun lääkärikeskus

Olemme täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala Kiilakivenkujalla. Meiltä saat yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi kattavat laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut. Tarjoamme myös kattavat fysioterapiapalvelut. Pihlajalinna Hiironen Oulussa on myös OMT-fysioterapeutteja kouluttava yksikkö.

Pihlajalinna Hiironen tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Päivystys Oulu

Hakeudu päivystykseen, jos sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu tapaturma. Pihlajalinna Hiirosen päivystyksessä kokeneet yleislääkärit auttavat äkillisen sairauden yllättäessä. Tapaturmissa sinua palvelevat aina vammojen hoitoon erikoistuneet ortopedit. Päivystykseen voi tulla ajanvarauksella tai ilman. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita ja kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Päivystys on auki arkisin kello 8-21, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kello 11-18.

Tapaturmapäivystys Oulu

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Ortopedimme päivystävät kaikkina aukioloaikoina.

Tapaturmapäivystyksemme palvelee aukioloaikoinamme myös ilman ajanvarausta.

Kuvantamisen huippuosaamista

Kuvantaminen on aina osa hoitopolkua, johon kuuluu diagnoosi, vamman hoito ja kuntoutus. Kuvantaminen suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.

  • Magneettikuvauksella saadaan otettua tarkempia kuvia. Käytössämme on markkinoiden tehokkain magneettikuvauslaite
  • Röntgenkuvaus on nopea ja luotettava tapa tutkia nivelten ja luiden kuntoa
  • Kartiokeilakuvauksella saadaan erittäin tarkkoja kuvia esimerkiksi pienistä nivelistä ja luista alhaisella säderasituksella
  • Ultraäänitutkimus on turvallinen tapa tutkia tuki- ja liikuntaelimistöä, sisäelimiä sekä vatsan että kaulan alueita.

Käytössämme on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin.

Pohjola Sairaala Oulu on Pihlajalinna Hiironen

Pohjola Sairaala Oulu siirtyi Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Pohjola Sairaala Oulun nimi muuttui Pihlajalinna Hiiroseksi.

Palvelumme Oulussa

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1

90250Oulu

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.