Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

Erinomaiset puitteet ja vahva kokemus
Pihlajalinnan Keinojuuriklinikka on johtava korkealuokkaisen ja kokonaisvaltaisen yksityisen hammashoidon palvelukeskus pääkaupunkiseudulla.

Keinojuuriklinikka on Suomen ainoita nimenomaan keinojuurihoitoihin erikoistuneita klinikoita ja Euroopankin tasolla johtava toimija alalla. Käytössämme on kaksi hyvin varusteltua leikkaussalia ja erityiskoulutettu henkilökunta. Erinomaiset puitteet ja vahva kokemus hoidoista takaavat asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän kokonaishoidon.

Laajat hoitomuodot
Toimenpiteet tehdään kivuttomasti joko puudutuksessa tai usein myös sedaatiossa eli kevytnukutuksessa. Sedaatio on puudutusta rentouttavampi hoitomuoto, jossa nukutuslääkäri antaa suonensisäisesti rauhoittavan ja kipua poistavan lääkkeen. Keinojuurihoitoa ei todellakaan tarvitse pelätä - moni asiakas on jopa todennut hoidon olleen hammaslääkärikäyntiensä paras kokemus.

Laadukkaat materiaalit
Pihlajalinna Keinojuuriklinikan implanttitoimittaja on sveitsiläinen Straumann. Straumann pystyy tarjoamaan toimialan laajimmin dokumentoidun, kliinisesti validoidun ja käytännössä erinomaiseksi osoittautuneen implanttijärjestelmän. Tämän järjestelmän taustalla on yli 25 vuoden kliiniset tutkimukset ja yli 3 000 riippumatonta tieteellistä julkaisua.

Kaiken tuote- ja palvelutarjonnan perustana on kolme avainvaatimusta: luotettavuus, yksinkertaisuus ja joustavuus. Implanttimateriaalina käytetään puhdasta titaania, koska se ei aiheuta minkäänlaisia allergisia reaktioita ja se luutuu helposti. Titaanisia hammasimplantteja on käytetty jo noin 30 vuoden ajan onnistuneesti ympäri maailmaa.

Jos haluat tietää lisää palveluistamme, voit jättää yhteydenottopyynnön.

Lue lisää hammashoidostamme.

Pihlajalinna6 0704

Asiointi mahdollista myös Espoon kaupungin palvelusetelillä

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna Keinojuuriklinikka Espoon Tapiolassa tarjoaa yleislääkäritasoisia käyntejä Espoon kaupungin myöntämillä palveluseteleillä.

Arvio hoidon ja palvelusetelin tarpeesta tehdään Espoon kaupungin hammashoidon yksiköissä.Espoon kaupunki myöntää palvelusetelin.

Palveluseteli on henkilökohtainen ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Palvelusetelin käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kela-korttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Tapiolan Pihlajalinna Keinojuuriklinikan toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta, p. 010 312 010.

Ajankohtaista

Katso tulevat tapahtumat ja tarjoukset.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

Tapiontori 3 B, 2. krs

02100Espoo

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.