Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

Erinomaiset puitteet ja vahva kokemus
Pihlajalinnan Keinojuuriklinikka on johtava korkealuokkaisen ja kokonaisvaltaisen yksityisen hammashoidon palvelukeskus pääkaupunkiseudulla.

Keinojuuriklinikka on Suomen ainoita nimenomaan keinojuurihoitoihin erikoistuneita klinikoita ja Euroopankin tasolla johtava toimija alalla. Käytössämme on kaksi hyvin varusteltua leikkaussalia ja erityiskoulutettu henkilökunta. Erinomaiset puitteet ja vahva kokemus hoidoista takaavat asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän kokonaishoidon.

Laajat hoitomuodot
Toimenpiteet tehdään kivuttomasti joko puudutuksessa tai usein myös sedaatiossa eli kevytnukutuksessa. Sedaatio on puudutusta rentouttavampi hoitomuoto, jossa nukutuslääkäri antaa suonensisäisesti rauhoittavan ja kipua poistavan lääkkeen. Keinojuurihoitoa ei todellakaan tarvitse pelätä - moni asiakas on jopa todennut hoidon olleen hammaslääkärikäyntiensä paras kokemus.

Laadukkaat materiaalit
Pihlajalinna Keinojuuriklinikan implanttitoimittaja on sveitsiläinen Straumann. Straumann pystyy tarjoamaan toimialan laajimmin dokumentoidun, kliinisesti validoidun ja käytännössä erinomaiseksi osoittautuneen implanttijärjestelmän. Tämän järjestelmän taustalla on yli 25 vuoden kliiniset tutkimukset ja yli 3 000 riippumatonta tieteellistä julkaisua.

Kaiken tuote- ja palvelutarjonnan perustana on kolme avainvaatimusta: luotettavuus, yksinkertaisuus ja joustavuus. Implanttimateriaalina käytetään puhdasta titaania, koska se ei aiheuta minkäänlaisia allergisia reaktioita ja se luutuu helposti. Titaanisia hammasimplantteja on käytetty jo noin 30 vuoden ajan onnistuneesti ympäri maailmaa.

Jos haluat tietää lisää palveluistamme, voit jättää yhteydenottopyynnön.

Lue lisää hammashoidostamme.

Pihlajalinna6 0704

Asiaa implanteista, avoimet ovet keväällä 2022

Järjestämme avoimet ovet maanantaina 2.5.2022, tule rohkeasti käymään!

Puuttuva hammas voi tuottaa harmia ja mielipahaa – kunnes se korvataan entistä ehommalla. Tervetuloa kuulemaan asiantuntijan maksuton, henkilökohtainen arvio puuttuvan hampaan hoitomahdollisuuksista. Mahdolliset röntgenkuvat ovat maksullisia. Varaa aika etukäteen numerosta 010 312 185

Ajankohtaista

Katso tulevat tapahtumat ja tarjoukset.

Keinojuuriklinikan Pekka Asikainen suosittelee satsaamaan laadukkaaseen implanttiin

Ennen kuin laitatat puuttuvan hampaan tilalle implantin, varmista, että implantti on laadukas ja että toimenpiteen tekee ammattilainen. Laadukkaaseen implanttiin kannattaa satsata, sanoo Pihlajalinna Keinojuuriklinikan erikoishammaslääkäri Pekka Asikainen. Lue Pekan haastattelu.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

Tapiontori 3 B, 2. krs

02100Espoo

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki