Turku 4v

Pihlajalinna Turku on uusi täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala Turun ydinkeskustassa.

Lääkärikeskuksessa toimii noin 60 kokenutta yleis- ja erikoislääkäriä sekä lähes 30 muuta terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaaminen, uudet hoito- ja tutkimuslaitteet sekä monipuolinen palvelutarjontamme takaavat asiakkaillemme nopean ja tehokkaan hoitoketjun.

Tarjoamme laajan valikoiman yleis- ja erikoislääkäripalveluja sekä monipuolisia tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuuksia. Yleislääkärin vastaanotolle pääsee aina aukioloaikoina. Myös laboratorio, röntgenkuvausmahdollisuus sekä sairaanhoitajan palvelut ovat tarjolla aina kun olemme auki.

Kun vaivasi vaatii leikkaushoitoa, pääset nopeasti ja jonottamatta hoitoon Pihlajalinnan sairaalaan. Leikkaavat lääkärit ovat oman alansa kokeneita erikoislääkäreitä.

Kattavan yleis- ja erikoislääkärivastaanoton lisäksi tarjoamme myös muiden asiantuntijoiden palveluita: allergia- ja astmahoitaja, diabeteshoitaja, unihoitaja, kuulontutkijat, fysioterapeutit, ravitsemusterapeutti, sairaanhoitajat, toimintaterapeutti ja työkykyvalmentaja.

Ajankohtaista

Juhlistamme 4-vuotiasta Pihlajalinna Turkua ja sen kunniaksi tarjoamme synttäritarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa 14.1.-18.2. kanta-asiakkaille. Liity kanta-asiakkaaksi.

Kaksi fysioterapiakäyntiä yhden hinnalla

Toivutko loukkaantumisesta, leikkauksesta, sairaudesta tai rasituksesta? Pihlajalinnan fysioterapeutit auttavat sinua kuntoutumisessa. Tarjoamme myös kipua lievittävää hoitoa koko keholle tai sen eri osille. Fysioterapia käynnin hinta alk. 80 euroa (60 min).

>> Varaa aika.

10 euron alennus terveyspalvelusta

10 euron alennus vapaavalintaisesta terveyspalvelusta.

>> Varaa aika.

Voi hyvin -laboratoriopaketti

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot? Voi hyvin -laboratoriotutkimuspaketti on tarkoitettu kaikille omasta terveydestään kiinnostuneille. Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. __Voi hyvin -laboratoriopaketti vaatii 10 tunnin paaston ennen laboratoriokokeita. __

Paketti sisältää:

Hemoglobiini (B-Hb)
Hemoglobiinin muutokset kertovat elimistön tilanteesta monin tavoin. Jos hemoglobiini on viitearvojen alapuolella, puhutaan anemiasta joka voi johtua monesta eri syystä, kuten yksipuolisesta tai liian vähän rautaa sisältävästä ruokavaliosta.

Ferritiini (S–Ferrit)
Ferritiiniarvo kertoo elimistön rautavarastojen tilanteen tarkemmin kuin pelkkä hemoglobiiniarvo.

Rasva-arvot, fS-Lipidit (sis. fS-Kol, fS-Kol-HDL, fS-Kol-LDL, fS-Trigly)
Kokonaiskolesteroli-, hyvä ja huono kolesteroli sekä vapaat rasvahapot (LDL-kolesteroli- ja triglyseridipitoisuudet sekä matala HDL-kolesterolipitoisuus) kuvaavat monipuolisesti sydän- ja verisuonisairauksien mahdollista riskiä.

Sokeriarvot, Glukoosi (fP-Gluk)
Koholla oleva sokeriarvo paljastaa mahdollisen diabetesriskin.

>> Varaa aika.

Katso muut ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sertifikaatit

Sijainti

Pihlajalinna Turku

Yliopistonkatu 29 B

20100Turku

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä