Miksi erikoistua työterveyslääkäriksi Pihlajalinnassa?  

Työterveyshuolto on yleislääketieteen jälkeen Suomen suosituin lääketieteen erikoisala. Työterveyslääkärinä pääset tukemaan läheisessä suhteessa suomalaista yhteiskuntaa ja työelämää sekä työskentelemään työikäisten ihmisten työn ja terveyden keskiössä.

Pihlajalinnassa työterveyslääkärit työskentelevät pääsääntoisesti arkisin ja tehtävänkuvaan ei sisälly päivystystä. Pihlajalinnan työterveyslääkärit kertovat pitävänsä työssään siitä, että työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on kunnossa ja että aikaa riittää työn lisäksi muuhunkin.

Pihlajalinnassa työterveys toimii tiimimallisesti, ja moniammatillisissa tiimeissämme toimii saumattomassa yhteistyössä työterveyshuollon erikoislääkäreitä, yleislääkäreitä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutteja ja työterveyspsykologeja. Pidetyn mallimme ansiosta tiimin jäsenet pääsevät työskentelemään itsenäisesti ydinosaamisensa äärellä. Työtä ei kuitenkaan
tarvitse tehdä yksin, vaan ympärillä on kannustava tiimi ja kehitysmyönteinen yhteisö, joka tukee työssä onnistumista.

Pihlajalinnan koko Suomen kattava lääkärikeskusverkosto, ison konsernin monipuoliset kouluttautumis- ja uramahdollisuudet sekä erinomaiset etätyöskentelymahdollisuudet mahdollistavat lääkärille monipuolisen työterveyshuollon työkokonaisuuden luomisen.