Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus

Hei yleislääkäri - mahdollisesti tuleva työterveyslääkäri? Haluaisitko arkeesi monipuolisuutta ja uusia haasteita? Tule osaksi Pihlajalinnan moniammatillisista työterveyshuollon tiimiä, jossa saumattomassa yhteistyössä työskentelevät yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työpsykologi.

Työterveyslaitoksen työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus eli niin kutsuttu pitkä kurssi on vaihtoehto yleislääkäreille syventää osaamistaan työterveyshuollossa.

Koulutuspaikkakuntia ovat Helsinki, Kuopio, Tampere ja Oulu.

Kurssi kestää 5-7 kuukautta, ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Kurssi oikeuttaa työskentelemään osa-aikaisena työterveyslääkärinä alle 20h/vko, joten tätä kautta yleislääkärin työviikkoon saa lisättyä vaihtelua ja haastetta, sekä myös mukavaa varmuutta kysyttynä osaajana.

Hakeminen

Haku koulutuksiin on kaksi kertaa vuodessa. Kevään koulutuksiin haku on elo-syyskuussa ja syksyn koulutuksiin haku on maalis-huhtikuussa.

Lisätietoja työterveyshuoltoon pätevöittävästä koulutuksesta saat osoitteesta laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Tutustu myös: Erikoistuminen työterveyslääkäriksi

Työterveyspalveluidemme kysynnän kasvaessa, vahvistamme entisestään työterveyshuollon tiimejämme ympäri Suomen. Meillä Pihlajalinnalla on erinomainen ja ammatillisesti viimeistelty erikoistumispolku erikoistuvalle.

Lue lisää työterveyslääkäriksi erikoistumisesta

Lue lisää Pihlajalinnasta työpaikkana