Hammaslääkäri, Hattulan hammashoitola

Pihlajalinna Terveys Oy on aloittanut 1.1.19 Hattulan suun terveydenhuollon palveluntuottajana. Haemme nyt hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Hattulan hammashoitolaan.

Hattula sijaitsee alle 10 km päässä Hämeenlinnasta Helsinki-Tampere moottoritien välittömässä läheisyydessä. Hattula on kotoisan kokoinen kunta, josta löydät tarvittavat palvelut ja tasokkaat kulkuyhteydet kaikkialle Suomeen.

Hammaslääkärin työ Hattulassa tarjoaa laaja-alaisen terveyskeskushammaslääkärin tehtäväkentän. Potilasmateriaali on monipuolista ja ajan voi varata nopeasti eteenpäin. Hammaslääkäreitä on kolme, ja lisäksi paikalla on oikomishoidon erikoishammaslääkäri viikoittain. Työnkuvaa voidaan räätälöidä toiveitasi vastaavaksi. Myös vastaanottoajat ovat muokattavissa joustavasti tilanteen mukaan. Työyhteisössä on monen ikäisiä työntekijöitä ja henkilöstön yhteishenki on hyvä! Konsultoiminen ja kollegiaalinen tuki toimivat matalalla kynnyksellä.

Hattulaan valmistuu uusi hieno terveysasema alkuvuodesta 2020, jonne siirtyy myös hammashoitolan toiminta. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja erinomaiset puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet sekä kilpailukykyinen palkkaus. Tässä työssä voit nauttia julkisen ja yksityisen sektorin parhaista puolista!

Lisätietoja antaa:
Asiakkuusvastaava Juha Jäälinoja, p. 041 506 3300, juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi