Hammaslääkäri, Levin hammasklinikka

Haemme hammaslääkäriä Pihlajalinnan Levin hammasklinikkaan. Töiden aloitus onnistuu joustavasti syksyn 2019 aikana. Jos sinua kiinnostaa itsenäinen työ, jossa on laajat vaikutusmahdollisuudet, tämä voi olla sinun juttusi!

Hammaslääkärin työ Levin hammasklinikassa tarjoaa työympäristöksi upean luonnon ja tehtäväkentäksi monipuolisen ja merkityksellisen työn. Hammasklinikka sijaitsee Levin kyläkeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset palvelut lähes ympäri vuorokauden. Klinikka toimii lääkärikeskuksen yhteydessä, joten sinulla on tukenasi laaja työyhteisö mukaan lukien kokeneet hoitoyön ammattilaiset ja lääkärikunta. Suu- ja leukakirurgi ja proteetikko ovat paikalla noin kerran kuukaudessa. Talossa voi aistia hyvän yhteishengen ja tekemisen meiningin! Sekä talon oma väki että konsernin osaajat hammashoidon erikoisaloilta ovat käytettävissäsi konsultointia varten. Kokemus työskentelystä yksityisellä sektorilla katsotaan eduksi.

Annamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja erinomaiset puitteet tehdä ”itsesi näköistä” työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista eduista. Paikallisena erityispiirteenä henkilökunnalla on etuja alueen palveluihin. Mahtava Lapin luonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet harrastamiseen ja vapaa-ajanviettoon monin eri tavoin.

Lisätietoja antaa:
Asiakkuusvastaava Juha Jäälinoja
puh. 041-506 3300
juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi