Hammaslääkäri, Mänttä-Vilppula

Haemme hammaslääkäriä Mänttä-Vilppulan hammashoitolaan vakituiseen työsuhteeseen. Jos sinua kiinnostaa itsenäinen työ, jossa on laajat vaikutus- ja kehittymismahdollisuudet, tämä työ voi olla juuri sinua varten.

Hammaslääkärin työ Mänttä-Vilppulan hammashoitolassa tarjoaa viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä laaja-alaisen terveyskeskushammaslääkärin tehtäväkentän. Potilasmateriaali on monipuolista ja ajan voi varata nopeasti eteenpäin. Hammaslääkäreitä on viisi, joista yksi toimii vastaavana hammaslääkärinä, yksi apuoikojana ja yhdellä on päävastuu kirurgiasta. Henkilöstön yhteishenki on hyvä ja yhteistyö ja konsultaatiot sujuvat erinomaisesti kaikkien ammattiryhmien kesken. Vastaanottoajat ovat muokattavissa joustavasti tilanteen mukaan.

Hammashoitola toimii pääterveysaseman yhteydessä, joten sinulla on tukenasi monipuoliset tukipalvelut, kokeneet lääkärit ja osaavat hoitotyön ammattilaiset. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, esimiehen tuen sekä erinomaiset puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa:
asiakkuusvastaava Juha Jäälinoja, p. 041 506 3300, juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi