Hoitaja laboratorioon, Helsinki

Haemme laboratoriohoitajaa tai näytteenottotaitoista lähihoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen.

Sinulla on joko laboratoriohoitajan/bioanalyytikon koulutus tai olet lähihoitaja/sairaanhoitaja, jolla on laaja kokemus näytteenottotyöstä, vierianalytiikasta ja päivystystutkimuksista sekä mahdollisesti kokemusta myös kliinisen fysiologian tutkimuksista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita.

Työ sisältää asiakaspalvelua ja neuvontaa, näytteenottoa eri ikäisistä asiakkaista sekä näytteiden käsittelyä ja analytiikkaa. Teemme monipuolista päivystysdiagnostiikkaa sekä kliinistä fysiologiaa. Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja monipuolista työtä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen lisäksi hyvät työvälineet, mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa sekä kattavat henkilöstöedut. Laajoista aukioloajoista johtuen meillä pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi huomattavasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Linkki hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Piia Säteri, arkisin klo 8-16 p. 040 457 8861 tai sähköpostitse piia.sateri@pihlajalinna.fi. Ajalla 12.-20.12. lisätietokyselyihin vastaa Katri Puustinen (katri.puustinen@pihlajalinna.fi)