Asumispalveluyksikön ohjaajia/lähihoitajia, Riihimäki

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut lähihoitaja!

Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Haemme nyt syksyllä avattaviin koteihin ohjaajia sekä kesätyöntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme työn, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja tehdä yhdessä - asiakkaan tahdissa. Työtäsi tukee osaava tiimi ja suurimman osan työajastasi sinulla on työpari.

  • Haemme kokeneita konkareita elämänsä parhaaseen työpaikkaan: meillä voit vaikuttaa!
  • Haemme alalle vasta kouluttautuneita, joilla on uteliaisuutta, ammatillista intohimoa ja asenne kohdallaan.
  • Haemme ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin, määräaikaisiin, sekä tarvittaessa työhön kutsuttaviin työsuhteisiin.

Työpaikkasi on uudessa, vastavalmistuneessa ryhmäkodissa Riihimäen keskustan tuntumassa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi. Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Lisäksi meillä voi työn ohessa opiskella kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon. Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut.

Avasimme toisen Uniikki-yksikön Riihimäelle helmikuussa 2020. Ensimmäinen Uniikki-yksikkö avattiin Hämeenlinnaan maaliskuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Päivi Vuorinen, paivi.vuorinen@pihlajalinna.fi p. 044 521 7501 ja palvelupäällikkö Sanna Sipilä, sanna.sipila@pihlajalinna.fi, p. 040 528 7647.

Hakuaikaa tehtävissä 30.9.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.