Koronarokottajia, Kanta-Häme

Haemme koronarokottajia tunti- tai määräaikaiseen työhön Pihlajalinnaan Kanta-Hämeeseen.

Työssäsi osallistut erittäin tärkeään ja ainutlaatuiseen rokotustyöhön koronaa vastaan. Haemme rokottajia valtakunnallisesti muuttuvan tarpeen mukaan. Tehtäviisi kuuluu koronarokotteiden antaminen, asiakkaiden ohjaaminen ja voinnin seuranta.

Etsimme valmistuneita terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia, joilla on LOVe-lääkelupa ja siihen sisältyvä rokotusosuus suoritettuna ja voimassa, aikaisempi kokemus rokotustyöstä on eduksi. Rokotusnäyttö annetaan ennen työn aloittamista. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä työyhteisötaitoja.

Työtä tehdään tuntityönä, tai vaihtoehtoisesti määräaikaisella sopimuksella. Vuorojen sopiminen on joustavaa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen huomioiden työn vastuullisuus. Meidän tiimissämme olet tärkeä tekijä, pidämme hyvää huolta kaikista työntekijöistämme.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Marika Vihervaara, marika.vihervaara@pihlajalinna.fi puh. 050 373 6112 ja palveluvastaava Satu Saarinen, satu.saarinen@pihlajalinna.fi, puh. 040 450 6254.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.