Lähihoitaja, Renko

Haemme Hämeenlinnan Rengossa toimivaan Ikipihlaja Mariaan lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Ikipihlaja Maria tarjoaa tehostettua palveluasumista muistisairaille ikääntyneille pienessä 13 asukkaan yksikössä.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan), hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Toivomme sinun olevan työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki! Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Minttu Liikanen, minttu.liikanen@pihlajalinna.fi, 040 350 3023 ja vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen, sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi, 040 621 0964.

Hakuaikaa tehtävässä 30.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.