Sairaanhoitaja/Sosionomi, Hämeenlinna

Haemme sairaanhoitajaa tai sosionomia Hämeenlinnaan.

Hei sinä,
kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä innostunut sairaanhoitaja tai sosionomi. Meillä Pihlajalinnan Uniikissa olisi tarjolla juuri sinulle työpaikka. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi. Ohjaustyön lisäksi saat osallistua asukkaiden itsemääräämisoikeuden vahvistamiseen sekä olet osa moniammatillista tiimiä. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvamma-alalta sekä mielenterveystyöstä.
Olethan koulutukseltasi Sairaanhoitaja AMK tai
Sosionomi AMK.

Tarjoamme:
-Monipuolisen työn, hyvän perehdytyksen ja kannustavan ja joustavan työyhteisön tuen
-Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
-Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.