Työterveyshoitaja, Hämeenlinna

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Linnan Klinikalle, Hämeenlinnaan.

Haemme kokenutta työterveyshoitajaa Pihlajalinnaan Kanta-Hämeen alueelle, ensisijaisesti Tervakoskelle asiakasyrityksemme tiloihin. Meillä on tarjolla erityinen ja mielenkiintoinen tehtävä. Neljänä päivänä viikossa pääset keskittymään asiakkuuden hoitoon ja työskentelemään lähellä asiakasta, asiakasyrityksen tiloissa. Teet tiivistä yhteistyötä työsuojelun ja henkilöstöhallinnon kanssa. Pääset hyödyntämään työterveyshuollollista osaamistasi monipuolisesti; erilaisiin altisteisiin liittyen, ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi sisältyy myös verinäytteiden ottoa. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutusta. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa aktiivista ja aloitteellista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella ja innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Englannin kielen taito luetaan eduksesi. Ajokortti helpottaa satunnaista liikkumistasi asiakasyrityksiin ja toimipisteiden välillä.

Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marjo Aho-Mantila, marjo.aho-mantila@pihlajalinna.fi, ti 22.12.2020 klo 13-14 ja ma 28.12.2020 klo 12-13. p. 050 451 2706.

Hakuaikaa tehtävässä 15.1.2021 asti, linkki hakulomakkeelle.