Vastaava sairaanhoitaja, Renko

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Ikipihlaja Mariaan.

Ikipihlaja Maria on Hämeenlinnan Rengossa, idyllisessä maalaismaisemassa sijaitseva, pieni 13-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Työotteessa ja päivärytmissä painotamme asukaslähtöisyyttä ja asukkaidemme itsemääräämisoikeutta. Tavoitteenamme on tukea asukkaan toimintakykyä ja arjessa selviytymistä mahdollisimman pitkään.

Vastaava sairaanhoitaja vastaa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta ja lääkehoidosta. Hän osallistuu osaltaan hallinnollisten tehtävien hoitamiseen ja henkilöstön johtamiseen. Tehtävänkuvaan kuuluu yksikön sisäisen ja ulkoisen toiminnan kehittäminen sekä vastaaminen toiminnan taloudellisuudesta, tuloksellisuudesta ja vaikuttavuudesta yksikön palveluvastaavan ohella. Vastaavan sairaanhoitajan työaika on sovittavissa.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Kokemus muistisairaiden kanssa työskentelystä sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu. Vastaavalla sairaanhoitajalla on lisäksi käytössään puhelinetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Minttu Liikanen minttu.liikanen@pihlajalinna.fi, 040 350 3023 (lomalla 20.7.-2.8.)

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, valinta tehdään heti sopivan hakijan löytyessä. Linkki hakulomakkeeseen.